NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Un despreniment a l’escola La Floresta obliga a desallotjar el centre

Segons fonts municipals demà el centre podria reobrir les portes. Les humitats, causa del despreniment
Imatge de l'Escola La Floresta | Ajuntament de Tarragona

 

Despreniment d'una cornisa de la façana de l'escola La Floresta de Tarragona a causa de les humitats. Segons ha confirmat l'Ajuntament a TarragonaDigital, el despreniment d'un part de l'edifici ha obligat a desallotjar el centre. Només han quedat els alumnes de P-3 P-4 i P-5, ja que estan situats en un altre edifici, aquest cas en barracons, i no s'han vist afectats.

 

Despreniment de la façana de l’escola La Floresta

La direcció del centre, un cop ha tingut constància de l'incident ha acudit al centre amb la Brigada d'Intervenció Ràpida de Tarragona i supervisors de l'Institut Municipal d'Educació. Després de veure afectació la direcció ha decidit desallotjar el centre i suspendre les classes de primària durant el dia d'avui, de moment. Segons informa l'Ajuntament, el més segur és que demà, 26 de setembre, l'escola pugui tornar a obrir les portes, tot i que l'entrada al centre es faria per un altre accés. Així i tot, la direcció encara no ho ha confirmat.

   

El motiu del despreniment podria deures a unes humitats que haurien causat el dany a la cornisa de la façana del centre que ha caigut. De moment, els responsables del centre i de l'Institut Municipal d'Educació ja han sol·licitat un pressupost per fer la remodelació de la part afectada. De moment, sembla que s'adequaria l'edifici de forma temporal per poder continuar amb el curs escolar, que tot justva començar fa pocs dies. 

 

Els alumnes d'infantil han pogut quedar-se a classe, ja que les aules es troben en un altre edifici, de barracons, que no s'ha vist afectat. El despreniment, causat per unes humitats, s'hauria pogut donar per l'alt grau d'humitat i les pluges d'aquests darrers dies. Així i tot encara no s'han confirmat les causes reals d'aquesta afectació i l'Ajuntament ha dit que emetria un comunicat més tard per donar-ne més detalls. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris