Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Destrossa un parell de cotxes al barri dels Músics i fuig del lloc

La veïna de Tarragona, Sandra Pereia, assegura que la nit del dissabte, 5 d egener, un vehicle va destrossar el seu cotxe aparcat al barri dels Músics
Estat en el qual es trobaven els dos vehicles colpejats per la persona que va fugir de l'accident | Facebook/ Sandra Pereira

 

Nit de Reis desafortunada per la veïna de Tarragona, Sandra Pereira. Pereira ha fet públic, a les xarxes socials, que el passat dissabte, 5 de gener, a la nit, va deixar el seu vehicle estacionat al carrer Enric Granados del barri dels Músics de Tarragona. L'endemà, a les vuit del matí, en sortir de treballar, segons ha explicat al seu perfil, es va trobar el seu cotxe, un turisme de color negre, fortament colpejat.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Així mateix, el vehicle estacionat davant l'automòbil de Sandra Pereira, un altre turisme, en aquest cas de color gris, mostrava, segons ella mateixa ha comentat, «un fort cop a la part posterior i un gran forat». Pereira ha assegurat que l'autor dels fets «va fugir de l'accident sense facilitar cap dada de contacte de cap mena». És per aquest fet, que la jove tarragonina ha sol·licitat públicament que «si algú té alguna dada de l'accident, sobretot veïns, o si ha vist algun cotxe fortament colpejat circulant per la zona i ha pres el model i la matrícula, el faci arribar a la Guàrdia Urbana de Tarragona».

 

Sandra Pereira també ha demanat «a tots els meus contactes en aquesta xarxa que comparteixin la meva denúncia pública i m'ajudin a torbar al desgraciat que va causar aquest accident».

 

Denuncien públicament «vandalisme» al carrer del Mar

No ha sigut l'única denúncia pública sobre accions de caràcter vandàlic a les darreres hores a la ciutat de Tarragona. Un altre usuari de xarxes socials, Dídac Sánchez, ha explicat públicament que «des del dia 31 de desembre tornen a rebentar cotxes al carrer del Mar. És un fet que passa cada mes i mig des de fa un any i des del govern municipal no feu res per solucionar-lo»

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris