Detinguts dos homes a Tarragona per deutes pendents amb la justícia

Es tracta d'un individu de 37 anys, que va ser detingut mentre passejava el gos, i d'un altre de 35, que va ser interceptat després de conduir de manera irregular
Dos homes amb deutes pendents amb la justícia han estat detinguts per la Guàrdia Urbana de Tarragona. | Àngel Ullate

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir ahir dos homes, un de 37 anys i un altre de 35, pels seus deutes pendents amb la justícia. A tots dos els constava una ordre de crida i cerca: al primer pel Jutjat Penal 1 de Tarragona i al segon pel de Toledo. L'home de 37 anys va ser detingut mentre passejava el seu gos al barri de Bonavista, mentre que el de 35 va ser interceptat després de circular de manera irregular amb el seu vehicle. 

 

 

Detingut mentre passejava el gos a Bonavista

La Guàrdia Urbana va detenir aquest dimecres a les 09.30 hores del matí un home de 37 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca. Un agent de paisà va detectar un home sospitós que passejava el seu gos prop del barri de Bonavista. Per aquest motiu, va alertar els seus companys i una dotació uniformada es va desplaçar fins al lloc dels fets. 

 

En arribar, els agents van reclamar la documentació de l'home. Això va servir per comprovar que el Jutjat Penal 1 de Tarragona reclamava aquest individu per un delicte contra la seguretat del trànsit. Per aquest motiu, va ser detingut. 

 

Detingut després de circular de manera irregular 

Hores més tard, a les cinc de la matinada, els agents municipals van detenir també un altre home, de 35 anys, que tenia pendent un altre ordre de crida i cerca. Aquest cop, però, dictada pel Jutjat Penal 1 de Toledo. Els fets van tenir lloc al carrer Torres Jordi. Una patrulla que circulava per aquest punt es va topar amb un vehicle que circulava de manera irregular. 

 

Els agents van identificar els dos ocupants i, després de fer les comprovacions pertinents, van adonar-se que un d'ells tenia afers pendents amb la justícia. Per aquest motiu, va acabar detingut. 

 

També et pot interessar: