Una dona, detinguda per danys i desobediència a l'autoritat al centre de Tarragona

La implicada, sota els efectes de l'alcohol, s'ha encarat amb la policia i ha acabat trencant el vidre d'un portal, fet que li ha provocat ferides
El carrer Pere Martell, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

 

Una dona de 36 anys ha estat detinguda durant la tarda d’avui dilluns, 15 de juliol, al centre de la ciutat de Tarragona acusada d’un presumpte delicte de desobediència a l’autoritat i danys.

 

Segons ha avançat el 'Diari de Tarragona', els fets s’han produït a l’avinguda de Pere Martell quan una parella, visiblement afectada pel consum de begudes alcohòliques, ha començat a caminar per la calçada de la via, tot provocant frenades i maniobres perilloses per part del trànsit rodat.

 

 

 

S'encara amb els policies i acaba ferida

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona i dels Mossos d’Esquadra han arribat al lloc de l’incident al voltant d’un quart de set. La implicada, en veure'ls, s'hi ha encarat i s'ha llençat a terra resistint-se a l'arrest.

 

Arran d'aquest forcejament, la dona ha trencat el vidre del portal del número 22 de la via, fet que li ha provocat ferides al braç. Finalment, ha estat detinguda i evacuada a l'hospital.

 

L’home que l’acompanyava, per la seva part, s’ha mantingut al marge de l’acció policial i no s’ha vist involucrat en la detenció.