NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Detingut un jove al Parc Central que tenia una ordre de crida i cerca

Aquest individu va ser enxampat robant amb una altra persona en una botiga de roba del centre comercial
La Guàrdia Urbana ha detingut un jove de 20 anys enxampat robant al Parc Central | TarragonaDigital

 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un jove de 20 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca a Albacete. Els fets van passar durant aquest passat dimecres, 12 de setembre, quan va ser enxampat robant en una botiga de roba del centre comercial Parc Central de Tarragona, juntament amb una altra persona.

 

El jove detingut tenia una ordre de detenció vigent del Jutjat d'Albacete

La Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre un avís, a quarts de tres del migdia, que un vigilant de seguretat d'una gran botiga de roba del centre comercial Parc Central, havia retingut dues persones per un presumpte furt.

 

Els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets i, un cop allà, el vigilant va explicar que havia enxampat als dos individus robant diferents objectes d'una botiga per valor de 262 euros.

 

Així doncs, un cop es van identificar els dos individus, es va comprovar que a un dels dos joves, que tenia 20 anys, tenia una ordre de detenció vigent, la qual va ser dictada pel Jutjat del Penal número 3 d'Albacete, a Castella La Manxa. Per aquest motiu, es va procedir a la seva detenció.

 

Quatre detinguts per robatori i agressions aquest cap de setmana

Aquest passat cap de setmana la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir quatre persones per diferents delictes. El dissabte, 8 de setembre, va detenir dues persones de 23 i 24 anys, com a suposats autors dels delictes de lesions, atemptat contra agents de l'autoritat, desobediència i resistència, al port esportiu, després de rebre un avís a les dues de la matinada.

 

D'altra banda, el diumenge 9 de setembre, dos joves de 24 i 25 anys, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior d'un vehicle. La Guàrdia Urbana va rebre l'avís cap a les vuit de la tarda, en veure que dues persones fugien pel carrer Ignasi Mallol i que hi havia una trencadissa de vidres. Poc després, van ser detinguts al carrer Estanislau Figueres.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris