Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Detingut a Tarragona un home que feia 15 anys que maltractava la seva parella

La víctima, veïna de la Part Alta, va explicar a la Guàrdia Urbana que era víctima d'agressions físiques, insults i d'un menyspreu verbal constant
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Al vespre d’ahir dijous, 25 d’octubre, la Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir un home de 67 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit domèstic.

 

La intervenció policial va tenir lloc cap a les vuit del vespre després que una dona, veïna de la Part Alta tarragonina, expliqués a la Guàrdia Urbana que feia quinze anys que la seva parella la maltractava.

 

Dues patrulles es desplacen a la Part Alta de Tarragona

Arran d’aquesta informació, la policia va desplaçar dues patrulles cap a la part antiga de la ciutat, una al domicili de la dona i l’altra cap a un bar de la zona, d’on el suposat agressor n’era client habitual.

 

La víctima, per la seva part, va explicar als agents de la Guàrdia Urbana que aquella mateixa tarda, davant de la mirada dels seus fills menors d’edat havia estat, de nou, agredida. A més, la dona va expressar que rebia insults i un menyspreu verbal constant i sistemàtic, per part de la seva parella.

 

Detenen el presumpte agressor al seu bar habitual

Amb tot, agents de policia van detenir a l’home que, efectivament, era al bar que freqüentava assíduament.

 

Sis violacions a la ciutat de Tarragona durant el primer semestre del 2018

La violència masclista es perpetua i es manté a les nostres comarques, a la nostra societat. Sigui quina sigui la seva forma, les dades estadístiques ni cauen ni es mantenen, sinó que augmenten.

 

A la ciutat de Tarragona, precisament, durant el primer semestre del 2018 la violència de gènere es va fer palesa, de forma evident i esgarrifosa. En sis mesos, al municipi va haver-hi un total de sis violacions detectades, segons un informe elaborat pel Ministerio del Interior espanyol.

 

Si es té en compte el global de la demarcació de Tarragona, de gener a juny es van produir vint-i-dues agressions sexuals amb penetració contra dones, fet que suposa un augment del 16 per cent respecte al mateix període de l'any passat.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris