NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Detingut un veí de Tarragona que llençava bosses de droga per la finestra

L'individu, nascut l'any 1998 i resident a Sant Pere i Sant Pau, ha passat a disposició judicial acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública
Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Un veí del barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau va ser detingut aquest dilluns a la tarda per la Guàrdia Urbana de Tarragona acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública. Els agents el van interceptar després de comprovar com un grup de menors s'acostava al seu domicili, li donaven diners i, tot seguit, el detingut llençava paperines amb droga des de la finestra, segons ha informat el cos policial municipal a TarragonaDigital

 

Un veí de Tarragona nascut l'any 1998 va ser detingut ahir, al voltant de les cinc i mitja de la tarda, al costat del seu domicili a Sant Pere i Sant Pau. La investigació ha estat duta a terme per la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) de la Guàrdia Urbana. Els agents van comprovar com un grup de menors s'acostava al lloc on resideix l'home amb la finalitat de comprar marihuana.

 

El detingut llençava la droga per la finestra

Els menors es van acostar al bloc de pisos on viu l'home i van trucar al seu timbre. A continuació, el detingut va baixar al carrer i els menors li van donar diners, tal com van poder comprovar els agents. Un cop l'home havia rebut els bitllets, es tornava a dirigir al seu domicili. 

 

Des d'una de les finestres del pis, el detingut feia arribar les bosses de droga als menors. Llençava les paperines i, aquests darrers, les recollien. Després de corroborar que l'acció es repetia més d'una vegada, els agents van procedir a la detenció de l'home, acusat d'un delicte contra la salut pública.

L'home, veí de Sant Pere i Sant Pau, passa a disposició judicial

 

L'home, resident a Sant Pere i Sant Pau i nascut l'any 1998, ha passat a disposició judicial. L'acusació interposada contra el jove es podria agreujar pel fet que les persones que compraven la droga eren menors d'edat. Caldrà esperar al judici, que se celebrarà a l'Audiència de Tarragona, per saber quina és la sentència final. 

 

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris