NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Detingut a Tarragona per una ordre de crida i cerca en ser aturat per no portar cinturó

Els fets van tenir lloc aquest dimecres poc abans de les 13.00 hores al carrer Riu Brugent del barri de Campclar
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. | TarragonaDigital

 

Un home de 45 anys va ser detingut aquest dimecres per la Guàrdia Urbana de Tarragona per una ordre de crida i cerca. Els agents van identificar l'home en veure que circulava en un vehicle d'acompanyant i sense el cinturó de seguretat. Els fets van tenir lloc al carrer Riu Brugent del barri de Campclar. 

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar, mentre circulava pel barri tarragoní, que un acompanyant d'un vehicle no duia el cinturó de seguretat. En identificar-lo, els agents van comprovar que l'individu, de 45 anys, tenia en vigor una ordre de recerca i detenció emesa pel Jutjat d'Instrucció número 5 de la ciutat per un delicte contra la salut pública, motiu pel qual va ser detingut.

 

Detingut per una ordre del Jutjat Penal de Saragossa

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir també aquest dimecres, cap a les 15.00 hores de la tarda, un home de 40 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca del Jutjat Penal de Saragossa. La Guàrdia Urbana el va identificar quan l'individu es trobava en estat d'embriaguesa i bastant nerviós al carrer Montblanc del barri del Pilar de la ciutat. 

 

Una dotació policial va ser alertada pels veïns de la presència d'un home que estava alterant l'ordre públic en aquest punt del barri tarragoní. En arribar al lloc dels fets, els agents van comprovar com un home es trobava al mig del carrer en actitud nerviosa i, possiblement, sota els efectes de les drogues o l'alcohol. 

 

La Guàrdia Urbana va procedir a identificar-lo i va adonar-se que aquesta persona tenia pendent una ordre de crida i cerca emesa pel Jutjat Penal número 3 de Saragossa. 

 

La Urbana obre diligències a un jove per conduir sense carnet

D'altra banda, la matinada d'aquest dijous, la Guàrdia Urbana de Tarragona va obrir diligències informatives a un jove de 19 anys. El motiu, conduir un vehicle sense haver obtingut mai el permís de conducció.

 

El vehicle d'atestats de la Guàrdia Urbana es trobava circulant per la ciutat quan va aturar un vehicle. Els agents van poder comprovar que el conductor, un jove de 19 anys, estava circulant sense haver obtingut mai el carnet. Per aquest motiu, se li van obrir diligències informatives per un delicte contra la seguretat viària. El jove haurà de comparèixer el pròxim 19 d'octubre per prestar declaració sobre els fets. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris