Detenen un home per violència masclista durant la nit de Carnaval a Tarragona

L'home estaria assetjant a la seva exparella davant un pub de la Rambla Vella
La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dues persones per delictes a la ciutat aquest cap de setmana | Cedida
 

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut un home de 21 anys per un presumpte cas de violència masclista durant la nit de Carnaval —la matinada de dissabte 2 a diumenge 3 de març— a la Rambla Vella de Tarragona. Els fets van tenir lloc poc abans de les quatre de la matinada davant la porta d'un conegut pub d'aquesta via.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Segons el testimoni de la denunciant, l'individu hauria assetjat la seva exparella, i hauria impedit, agafant-la per la força, que ella es trobés amb uns amics aquella nit. Una patrulla de la Guàrdia Urbana va procedir a detenir el jove per un presumpte cas de violència masclista i maltractaments en l'àmbit de la llar.

Tanmateix, la Guàrdia Urbana de Tarragona, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d'atenció especialitzada a víctimes de violència masclista, que dona resposta i protecció  immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. 

Detingut per amenaçar un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Un jove de 19 anys va ser detingut com a presumpte autor dels delictes d'atemptat i residència i desobediència als agents de l'autoritat. En aquest sentit, la Guàrdia Urbana de Tarragona va procedir a la seva detenció el passat dissabte, 2 de març.

Als voltants de les set de la tarda, tres persones van entrar a la comissaria de la Guàrdia Urbana per demanar l'aixecament de la immobilització d'un vehicle. Això no va ser possible perquè el vehicle no disposava de l'assegurança obligatòria de responsabilitat civil. 

Després d'aquests fets, l'agent va explicar la negativa i, tot seguit, un dels individus va amenaçar-lo de manera reiterada. Tot seguit, el policia municipal va haver de tancar la porta de la comissaria per impedir que fugís, moment en què va poder immobilitzar-li i, posteriorment, detenir-lo.

"DEP: Mor Joan Llort, una figura clau dins el món cultural de Tarragona" "Joan Ruiz torna com a candidat del PSC a les eleccions generals per Tarragona"