Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Detingut un veí de Tarragona per maltractar la seva dona davant el seu fill de 9 anys

L'alerta la va donar un veí, a les dues de la matinada d'aquest dilluns, perquè «el detingut volia saltar del balcó del seu domicili»
Un dels vehicles estacionats al carrer Unió de Tarragona, colpejat. | TarragonaRàdio

 

Nit de nervis aquesta matinada al centre de Tarragona. La Guàrdia Urbana ha detingut aquesta matinada un home de 36 anys com a presumpte autor dels delictes de danys lleus i maltractaments en l'àmbit de la llar. Els fets comencen poc després de les dues de la matinada quan un ciutadà va trucar a la Guàrdia Urbana de Tarragona perquè «un home estava colpejant els turismes aparcats al carrer Unió».

 

Dues patrulles es van desplaçar a la zona per investigar els fets, constatant que hi havia diversos vehicles esberlats per l'acció de l'home en qüestió. Ara bé, els policies no van poder localitzar a l'individu. Pocs minuts després, la Urbana va ser alertada que una persona volia saltar des del balcó del seu habitatge.

 

Els agents es van  desplaçar al domicili on se sentien els crits d'una dona. Un menor de 9 anys va obrir la porta als policies i els hi va explicar que el seu pare es trobava a la terrassa i volia tirar-se al carrer. A la terrassa es van trobar l'individu que volia saltar subjectat per la seva dona, que impedia que es llancés. Els agents van aconseguir immobilitzar l'home malgrat que, segons ha explicat la Guàrdia Urbana, «mantenia una actitud molt agressiva».

 

«El marit es posa molt nerviós quan beu»

Segons el relat de la dona als agents de la Guàrdia Urbana, el seu marit «s'havia barallat amb un altre home i quan ha tornat a casa ha causat desperfectes al pis i l'ha amenaçat. Aquella mateixa nit també havia sortit completament despullat al carrer i li havia donat diferents empentes». La dona també ha explicat que «quan el seu marit beu es posa molt agressiu i que tenia por que es tornessin a repetir episodis similars». 

 

La Guàrdia Urbana, i Serveis Socials de l'Ajuntament de Tarragona, recorden que «comptem amb una unitat d'atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dóna resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l'any. Ofereix suport per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris