Detingut per vendre una màquina de radioteràpia robada a Tarragona

L'aparell estava valorat en 16.000 euros i el detingut l'oferia per un valor inferior al del mercat, concretament, per 10.000 euros
Imatge de la màquina de radioteràpia robada i recuperada pels Mossos d'Esquadra | Mossos d'Esquadra
 

 

Aquest passat dijous, 26 de setembre, agents de la Policia de la Generalitat, Mossos d'Esquadra del Grup de Delinqüència Organitzada de la comissaria de Tarragona van detenir un home de 26 anys —de nacionalitat algeriana i veí de Vila-seca, al Tarragonès— com a presumpte autor dels delictes de receptació i robatori amb força a l'interior d'un vehicle. La detenció es va realitzar al municipi de Tarragona. 

 

Els Mossos d'Esquadra van rastrejar l'aparell 

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació arran de la sostracció d'una màquina de radioteràpia de l'interior d'un vehicle estacionat als Pallaresos. Els fets van ocórrer el passat 6 de juny. Davant d'aquest robatori, els agents van rastrejar diversos portals de compravenda d'objectes de segona mà i van localitzar la màquina. 

 

Els agents de policia van detenir al presumpte culpable en el seu domicili

Aquesta màquina té un valor d'uns 16.000 euros i el venedor l'anunciava per un preu de 10.000 euros, molt inferior al valor del mercat. És per això que els agents van concertar una cita amb l'anunciant a Vila-seca. En la trobada, el venedor va portar els agents fins al seu domicili, lloc on tenia l'aparell.

 

Una vegada dins del domicili, els agents van detenir el venedor després de comprovar que la màquina de radioteràpia que tenia a la venda el detingut coincidia plenament amb la que havia estat robada. El detingut té un antecedent per receptació i va declarar a comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant l'autoritat judicial quan sigui requerit. 

 

També et pot interessar: 

"🔴 URGENT: L'Ajuntament de TGN tanca l'Amfiteatre per perill d'esfondrament" "🏢 El sector Culubret tindrà una nova zona comercial i un màxim de 147 habitatges"