Detinguts a Tarragona dos homes enxampats amb dos quads robats

Els fets es van produir aquest dimecres al matí al barri de Torreforta
Els Mossos d'Esquadra van detenir un home per fer ús de les peces robades en dos quads a Torreforta. | TarragonaDigital

 

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres, 8 de maig, dos homes de 23 i 24 anys, de nacionalitat espanyola i marroquina, per fer negoci amb peces dos quads robats al barri tarragoní de Torreforta. Tot plegat va passar a mig matí, quan un home va telefonar la policia catalana per denunciar que havia trobat, en ple carrer del Priorat d'aquest barri del Ponent de Tarragona, dos quads amb totes les peces dels vehicles que setmanes enrere li havien sostret a ell.

Detingut un home per l'ús dels dos quads robats

Els Mossos d'Esquadra es van traslladar poca estona més tard fins al lloc on el denunciant havia assegurat que es trobaven els dos vehicles, tot just al carrer del Priorat del barri de Torreforta. Després de fer les comprovacions oportunes, els Mossos van determinar que, tot i que el número de bastidor no coincidia, sí que era cert que determinades característiques dels xassís dels vehicles eren exactament iguals que les dels vehicles robats dies enrere.

Així les coses, els Mossos van endur-se els dos quads per a les investigacions posteriors. La policia catalana va acabar detenint, finalment, els propietaris dels quads que incloïen les peces robades per un presumpte delicte de receptació, és a dir, consistent a aprofitar-se de béns que procedeixen d’un delicte contra la propietat, amb coneixement previ de la comissió d'aquest delicte.

Un detingut per violència masclista a Torreforta

Els Mossos d'Esquadra van haver d'actuar encara un cop més a Torreforta. Malauradament ho van haver de fer aquest dimecres al vespre, quan una dona va patir una agressió per part de la seva parella sentimental. L'home, a més, va calar foc al seu telèfon mòbil pocs minuts abans que la policia catalana l'acabés detenint. Tot plegat, un lamentable episodi que es va produir el vespre de dimecres carrer de Cassen Cast Sendra Barrufet, també al barri de Torreforta.

També et pot interessar

"ALERTA: Pega la seva dona i li crema el mòbil a Tarragona" "NOVETATS: L'Escola d'Art i Disseny exposa al Centre d'Art de TGN"