NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Detinguts mentre robaven a l'interior de vehicles a la Part Baixa de Tarragona

Els lladres, que haurien malmès fins a quatre vehicles, van intentar fugir després que la Guàrdia Urbana els enxampés per sorpresa
Imatge d'arxiu d'un vehicle assaltat a la Part Baixa de Tarragona | Cedida

 

Agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona van detenir ahir diumenge, 28 d'octubre, dos homes que robaven l'interior d'un cotxe, a la Part Baixa de la ciutat. Segons el Diari de Tarragona, mentre un dels individus vigilava, al costat del cotxe, l'altre feia com si busqués alguna cosa a l'interior del vehicle.

 

Veuen els agents de la Guàrdia Urbana i fugen corrents

Un cop van veure els policies, els dos homes van fugir corrents i es van separar per tal d'intentar despistar els agents. Malgrat l'intent, un dels sospitosos va ser detingut al carrer de Rebolledo, a la cantonada amb el carrer del Lleó. L'altre, que seguia la seva fuga, va ser interceptat a la plaça dels Carros.

 

Els detinguts, per la seva part, estan acusats d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle.

 

Malmeten fins a quatre vehicles aparcats a la Part Baixa de Tarragona

Els lladres, presumptament, haurien danyat o trencat les finestres de fins a quatre vehicles estacionats a la Part Baixa de Tarragona.

 

La bossa de mà de la víctima, després de l'intent de furt | Facebook

 

Intenten robar a una dona esquinçant-li la bossa de mà, al carrer Reial

La Part Baixa de Tarragona segueix sent el focus de diversos episodis de violència i inseguretat. Fa tot just dues setmanes, una usuària de Facebook va denunciar, a través d'aquesta xarxa social, l'intent de robatori que va patir a la cruïlla entre el carrer Jaume I i el carrer Reial.

 

La víctima, que caminava amb la seva bossa de mà, va ser abordada per una altra vianant, que la va interrogar sobre una determinada adreça. Després de donar les explicacions pertinents i seguir el seu camí, la dona va adonar-se que li havien esquinçat la bossa, tot tallant tres folres i l'escuma interior.

 

«No ha pogut aconseguir el botí»

Malgrat l'intent, l'assaltant no va poder endur-se res. A Facebook, la usuària explicava que, per sort, «no ha pogut aconseguir el botí» i afegia, «vigileu i amarreu bé els 'bolsos', i sobretot expliqueu-ho a les àvies».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris