NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Detinguts a Tarragona una dona fugada i un home per possessió de drogues

La dona detinguda es trobava fugida acusada d'un presumpte robatori lleu i, d'altra banda, l'home va ser detingut per un delicte contra la salut pública
Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona | Cedida

 

Aquest dilluns 22 d'octubre, una dona de 28 anys en crida i cerca ha estat detinguda a Tarragona pels agents de la Guàrdia Urbana. Al voltant de les tres de la tarda, la fugitiva va ser localitzada per una patrulla al carrer Barcelona de la capital tarragonina. El Jutjat Penal número 4 havia emès una ordre de recerca de la dona, que havia estat denunciada per un delicte lleu de furt.

 

D'altra banda, un home de 37 anys va ser detingut la matinada del dissabte al diumenge, acusat d'un delicte de possessió de substàncies estupefaents, en un escorcoll al passeig de Sant Antoni. Els agents de la Guàrdia Urbana van trobar-li una peça de 100 grams derivada del cànnabis. Davant d'aquestes evidències l'home va ser detingut i va passar a dependències policials.

 

Una dona fugida de 28 anys ha estat detinguda al carrer Barcelona

Durant la tarda d'aquest dilluns 22 d'octubre, una dona ha estat detinguda per una patrulla d'agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els agents van rebre l'avís, emès per part del Jutjat Penal número 4 de la capital de la demarcació, que advertia d'una denúncia de la indivídua, acusada d'un delicte lleu de furt. Els policies, en rebre l'avís per part dels jutjats, van procedir a comprovar la identitat de l'acusada en l'ordre de recerca i a la seva localització.

 

En una ronda per la Part Baixa de la ciutat tarragonina, els agents van advertir de la presència de la fugada, al carrer Barcelona. La dona va ser reduïda i detinguda pels agents al voltant de dos quarts de quatre de la tarda. La dona ha estat posada a disposició judicial, on s'haurà de sotmetre a un procés judicial ràpid aquest dimecres 24 d'octubre, per l'acusació del presumpte delicte, per part de la fiscalia.

 

Un home de 37 anys, detingut per possessió de drogues al passeig Sant Antoni

D'altra banda, la Guàrdia Urbana ha anunciat la detenció d'un home, el passat cap de setmana, acusat d'un presumpte delicte contra la salut pública. Els fets van ocórrer la passada matinada del diumenge 21 d'octubre, quan una patrulla d'agents urbans es trobaven realitzant tasques de vigilància per la Part Alta de Tarragona.

 

En aquesta ronda, els agents van advertir de la presència d'un grup de joves bevent i consumint alcohol a la via pública, prop del passeig de Sant Antoni. En primera instància, els joves van ser identificats per part de la policia i, posteriorment, se'ls va realitzar un escorcoll rutinari. En realitzar el registre, es van trobar que un d'ells, en una de les seves butxaques portava una peça, de color marronós, d'unes grans dimensions, segons fonts policials, uns 100 grams. Per aquests fets els agents van detenir l'home que espera que se li apliquin càrrecs.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris