Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

El Dia de la Bandereta de la Creu Roja arriba a Tarragona

Els fons recaptats en aquesta jornada de solidaritat aniran destinats a projectes de suport a la infància
La Creu Roja realitza una important tasca social en molts àmbits | Cedida

 

Un any més la Creu Roja celebra el 'Dia de la Bandereta', una jornada solidària que se celebra a tot l'Estat espanyol al llarg d'aquesta setmana, i que arribarà a la ciutat de Tarragona aquest dimarts 2 d'octubre.

 

El Dia de la Bandereta té l'objectiu de ser una jornada marcada al calendari, en la qual la Creu Roja surt al carrer i fa difusió del conjunt d'accions i activitats que realitza per tal que la ciutadania es faci sòcia de l'entitat, o faci alguna aportació econòmica puntual. Enguany les aportacions econòmiques que se'n derivin aniran destinades a projectes de suport a la infància en risc d'exclusió social i situació de vulnerabilitat.

 

Així doncs, la capital del Camp tindrà, aquest dimarts, dues parades, una a la plaça Imperial Tarraco i una altra al carrer Canyelles (al costat del Mercat Central), on de deu del matí fins a la una del migdia estaran a la disposició de tothom que hi estigui interessat.

 

Més de 10.000 infants atesos el 2017

Al llarg de l'any passat, la Creu Roja va atendre més de 10.000 nenes i nens només a la demarcació de Tarragona; unes 9.600 de les quals van formar part dels projectes de la Creu Roja de Joventut, dels quals es poden destacar 'La Joguina Educativa', 'Prevenció de Conductes Violentes', 'Promoció i Educació per a la Salut', Projecte d'Èxit Escolar, o 'Atenció a la Infància Hospitalitzada'. A més a més, el departament d'Intervenció Social va atendre 157 menors en situació de risc i va donar 713 ajudes per a l'escolarització. A tot plegat s'hi han de sumar els milers de famílies de la demarcació tarragonina, que es beneficien del 'Pla d'ajuda alimentària'.

 

Activitats de la Creu Roja a la plaça Corsini de Tarragona   | Cedida

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris