NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

L'estibador afectat per l'incendi del Port dóna les gràcies als Bombers per «salvar-li la vida»

En un missatge a Twitter, el gruista també ha agraït totes les mostres de suport rebudes arran de l'accident
Diego, l'estibador que conduia la grua del Port de Tarragona afectada per l'incendi | Twitter / @joangalera7

 

 

Diego, l’estibador del Port de Tarragona que era als comandaments de la grua que es va incendiar el passat divendres, 21 de desembre, a la zona portuària tarragonina, ha agraït públicament les mostres de suport rebudes durant aquests dies i ha donat les gràcies, especialment, als Bombers de la Generalitat, per «salvar-li la vida».

 

A través del compte de Twitter d’un company dels estibadors de Tarragona, Diego ha volgut compartir a les xarxes socials una foto seva, optimista i alleujat, sent atès pels serveis mèdics, i mitjançant la qual ha agraït «las muestras de cariño y la solidaridad que habéis mostrado» i ha aprofitat per desitjar a tothom un bon Nadal.

 

 

S'incendia el motor d'una grua del Port de Tarragona

Durant la tarda de divendres, 21 de desembre, el motor d'una grua del Port de Tarragona va començar a cremar. L'incident va mobilitzar fins a deu dotacions dels Bombers de la Generalitat i diversos testimonis afirmen que es va sentir una gran explosió. Els fets van passar al voltant d'un quart de set de la tarda a la zona del Moll de Castella.

 

L'accident va activar el Pla d'Autoprotecció (PAU) del Port de Tarragona amb nivell 1 i, cap a les nou del vespre, els Bombers van donar l'incendi per extingit. A la instal·lació portuària hi van treballar la Policia del Port, Salvament Marítim i els mateixos Bombers.

 

 

Un bomber, ferit greu quan intentava rescatar el gruista

Durant les tasques d'extinció de les flames, un bomber va resultar ferit greu en caure de l'autoescala mentre intentava rescatar l'estibador. Arran de l'accident, l'home va ser traslladat en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) cap a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris