Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Diputació construirà una nova rotonda als Pallaresos

La infraestructura permetrà enllaçar el centre del municipi amb la que serà la nova via d'accés a la urbanització Pallaresos Parc
Imatge del muicipi dels Pallaresos. | TarragonaDigital.com

 

Aquest dilluns 29 d'octubre, la Diputació de Tarragona ha anunciat la imminent construcció d'una nova rotonda al punt quilomètric 0,3 de la carretera TP-2235, al terme municipal dels Pallaresos. La infraestructura té per objectiu millorar la connexió del municipi amb la urbanització dels Pallaresos Parc. Concretament amb un nou vial que el consistori hi ha de construir a curt termini, un nou accés asfaltat a la urbanització des de la mateixa entrada dels Pallaresos.

 

La construcció d'aquesta rotonda va ser aprovada el passat divendres 26 d'octubre, al Ple de la Diputació corresponent al mes d'octubre; en el qual el conveni entre la Diputació i l'Ajuntament dels Pallaresos van convenir la forma adequada i el punt exacte de la carretera per a la seva vialitat, una inversió que assumirà l'ens supramunicipal amb un cost de 150.000 euros.

 

D'altra banda, en el conveni entre les dues administracions es va acordar que un cop realitzada la construcció de la nova rotonda a càrrec de la Diputació, serà l'Ajuntament dels Pallaresos qui es farà càrrec del seu manteniment i conservació de l'enllumenat i l'enjardinament, així com el consum d'energia elèctrica i d'aigua.

 

Millora de les connexions poble-urbanització

La nova rotonda millorarà la connexió d'una de les carreteres principals d'accés al municipi, la TP-2235, amb Els Pallaresos Parc, en un nou vial asfaltat que a càrrec de l'Ajuntament ha de portar noves millores a la urbanització.

 

D'aquesta manera, aquesta nova via que finançarà el mateix Ajuntament, formarà part d'un projecte més ampli que més enllà de la comunicació dels vehicles, preveu la instal·lació de voreres i enllumenat, així com la instal·lació d'enjardinament i mobiliari urbà. A més a més es vol aprofitar la construcció per millorar el subministrament d'aigua, amb una nova connexió de canonades i filtratges que en millorin el cabal i la qualitat.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris