Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Es dissol la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau després de 20 anys

Ho fan després de dues dècades d'activisme antimilitarista i no violent
La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau ha estat durant 17 anys cada primer diumenge de mes a la plaça de la Font | Tarragona Patrimoni de la Pau

 

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau es dissol com a grup d'activisme antimilitarista i no violent, després que la formació es creés ara fa 20 anys, per aturar la conversió del port de la ciutat en base de la flota americana. Així doncs, el grup ha emès un comunicat anunciant que finalitzaran l'activitat a la tardor del 2018, en un últim acte on inviten a totes les persones que han col·laborat en les seves activitats.

 

20 anys de Tarragona Patrimoni de la Pau

Tarragona Patrimoni de la Pau va ser constituïda com a coordinadora de grups i entitats l'any 1997 a Tarragona, per aturar la conversió del port de la ciutat en base de la flota americana. La Coordinadora ha funcionat sempre com un grup assembleari on les decisions es prenien col·lectivament, de forma horitzontal i tenint com a base l'antimilitarisme.

 

En aquest sentit, des de fa 17 anys, el grup ha realitzat cada primer diumenge de mes l'acte «Paraules per la Pau» que té lloc a la plaça de la Font a les 12 del migdia. Així, després d'anunciar la dissolució, han anunciat que es farà l'últim acte el primer diumenge del mes d'octubre i, com en els darrers anys, a la plaça tarragonina. A més, un altre fet que els ha identificat aquest temps és la publicació del butlletí mensual, que s'anomena igual que l'acte i es reparteix en la realització d'aquest.

 

«Som conscients de la necessitat d'un discurs i una acció antimilitarista en el marc polític actual però, per diferents motius, el petit grup d'activistes que en formen part ha pres la difícil decisió de dissoldre la Coordinadora». Així anunciava Tarragona Patrimoni de la Pau que es donava per finalitzada l'etapa del grup.

 

A més, en l'últim acte de «Paraules per la Pau» s'invita a totes les persones conegudes i amigues de la Coordinadora que han col·laborat amb les nostres activitats de diferents formes, posant-se en contacte amb el grup per poder preparar les activitats.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris