NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Divertida sessió de conta-contes al Teatret del Serrallo

Durant tot el cap de setmana es realitzen diverses activitats per a tota la família i amb els contes com a fil protagonista.
Jordina Biosca té un encant molt especial a l'hora d'explicar contes | TarragonaDigital

 

 

El Teatret del Serrallo ha acollit aquest dissabte a la tarda una sessió de contacontes per al públic familiar. Jordina Biosca va ser l'encarregada d'explicar el conte 'La Meravellosa Medicina d'en Jordi', una adaptació del conte homònomi de Roald Dahl i que explica la història d'un nen, en Jordi que viu en una masia enmig del camp, amb animals i naturalesa al seu costat i uns pares que l'esteimen molt. Només hi ha un problema, la seva iaia, una dona malcarada i antipàtica, viu amb ells. Un bon dia, els seus pares van a comprar al mercat i el Jordi es queda sol amb la iaia a qui ha de donar la seva medicina. Tot es complica com una autèntica bomba de rellotgeria.

 

Una setantena de persones van gaudir de l'espectacle al Teatret del Serrallo | TarragonaDigital

 

 

Jordina Biosca, conta-contes de renom a Catalunya

 

Una setantena de persones van poder gaudir de l'espectacle de Biosca, una de les millors conta-contes del nostre país i que compta amb una llarga trajectòria professional dedicada al món de conte, tant en la part interpretativa com docent. Així mateix, la seva posada en escena no necessita de cap element addicional, més enllà de la pròpia artista que es capaç de transmetre la força i la màgia dels contes amb l'únic recurs de la paraula i amb la participació dels més petits que van acabar gairebé tots a dalt de l'escenari participant del propi conte.

 

Cap de setmana de contes

 

La sessió d'aquest dissabte s'emmarca en un seguit d'activitats que el Port de Tarragona ha programat durant tot el cap de setmana i amb els contes com a fil conductor. Així mateix, a més de la sessió de les sis de la tarda, aquest dissabte també es va projectar la pel·lícula 'Charlie i la Fàbrica de Xocolata', es va fer un taller de xocolata i es va fer una altra sessió de contactontes a partir de dos quarts de nou del vespre destinada al públic adult.

 

El Port de Tarragona programa desenes d'actes culturals | TarragonaDigital

 

També aquest diumenge 21 d'octubre, hi ha prevista una activitat cultural per a tota la família. En aquest cas, al Museu del Moll de Costa on es presentarà l'espectacle del 'Ballmanetes, a càrrec de Marta Gorchs i pensat per a famílies amb infants de dos a quatre anys. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris