NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ALERTA

Detingut a Tarragona per intentar atropellar manifestants i un policia

Troben un dofí mort al port de Tarragona

Ha sigut traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal per fer-li la necròpsia
Imatge del dofí llistat mascle trobat mort aquest divendres a les aigües del port de Tarragona. | Agents Rurals

 

Un dofí llistat ha aparegut mort aquest divendres, 20 de setembre, a les aigües del port de Tarragona. Segons han informat els Agents Rurals, han rebut l'avís a primera hora del matí d'aquest divendres, 21 de setembre, per part de l'Autoritat Portuària. Es tracta d'un dofí llistat mascle de poc més de dos metres de longitud que ha aparegut ja sense vida surant a l'aigua. En rebre l'avís, els Agents Rurals s'han desplaçat fins al port de Tarragona per tal de retirar el dofí llistat juntament amb la col·laboració de la Policia del Port de Tarragona i l'àrea de Medi Ambient del Port de Tarragona.

 

Finalment, l'animal ha hagut de ser retirat de l'aigua amb l'ajuda d'una grua. Al voltant de la una del migdia, el dofí ja ha sigut traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA), a la Universitat Autònoma de Barcelona, on se li practicarà la necròpsia per tal d'esclarir les causes de la mort del dofí. 

 

El dofí ha sigut retirat de l'aigua amb l'ajuda d'una grua. | Agents Rurals

 

L'animal ha sigut traslladat al Centre de Recerca en Sanitat Animal (CReSA). | Agents Rurals

 

 

Mor el dofí que va aparèixer a la platja de Riumar de Deltebre

No es tracta de l'únic dofí que arriba a la costa tarragonina en els darrers dies. El passat dia 11 de setembre, un dofí va aparèixer a la platja de Riumar, a Deltebre. La Creu Roja va veure com el dofí s'anava aproximant a la sorra de la platja i van avisar els Agents Rurals i el Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM) que van rescatar l'animal. El cetaci es va quedar en observació durant una nit, malgrat que no presentava cap ferida visible, per tal d'esclarir si patia alguna malaltia. Malauradament, però, finalment l'animal no va poder sobreviure i va acabar morint el migdia de l'endemà, 12 de setembre. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris