Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Més de quinze dofins vistos a la façana marítima de Tarragona

La temperatura de l'aigua, l'època de l'any i la mar tan calmada són els principals motius perquè es vegin aquests mamífers marins al Mediterrani tarragoní

 

Durant el matí d'aquest dijous, 26 de juliol, un pescador del Serrallo ha vist un grup d'entre quinze i vint dofins nedant a la façana marítima de Tarragona. La presència d'aquests mamífers marins a la costa tarragonina és habitual amb les característiques amb les quals ens trobem ara pel que fa a temperatura, època de l'any i l'estat del mar.

 

Un pescador veu un grup de dofins a la façana marítima de Tarragona

Com cada matí que toca sortir a la mar, l'Ivan Amores, pescador del Serrallo i patró de la barca «Ivaraxa», ha sortit a pescar a la costa tarragonina. Avui dijous, quan estava amb la seva barca per la façana marítima de Tarragona preparat per a pescar, ha vist una mola d'entre quinze i vint dofins nedant pel Mediterrani, concretament a la façana marítima de Tarragona, una presència habitual durant aquests dies de l'any.

 

Les característiques en les quals ens trobem en aquesta època de l'any afavoreixen al fet que siguin vistos dofins per la costa del Mediterrani tarragoní. La temperatura que hi ha, tant a l'aigua com a la superfície, l'època de l'any en la que ens trobem i la mar calmada, són aspectes que fan que es puguin veure els dofins per la costa tarragonina. A més, tal com explica Ivan Amores «és habitual veure'ls i quan està la mar calmada com avui, encara més».

 

Així doncs, durant aquesta època de l'any i, quan hi hagi aquestes característiques a la costa tarragonina, és possible que es vegin dofins nedant a prop de façana marítima de la costa, ja que viuen en mars temperats i càlids. A més, aquests mamífers aquàtics són uns excel·lents nedadors i destaquen per les seves facultats psíquiques.

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris