Un edifici de Campclar, sense electricitat des de fa set dies a causa d'un incendi

El quadre el√®ctric va cremar divendres de la setmana passada | Els ve√Įns atribueixen l'incendi a les connexions fraudulentes d'alguns inquilins

Així va quedar el quadre elèctric de l'edifici de Campclar després de l'incendi de la setmana passada. | Cedida

 

Un edifici del barri tarragon√≠ de Campclar es troba sense electricitat des de fa set dies a causa d'un incendi en el quadre el√®ctric. El foc es va originar divendres de la setmana passada i, des d'aleshores, els ve√Įns estan desconnectats de la xarxa. La comunitat en q√ľesti√≥ es troba al carrer Riu Llobregat i es coneix habitualment com els ¬ęBlocs Blaus¬Ľ. Des d'Endesa asseguren que s√≥n els ve√Įns els encarregats de solucionar la situaci√≥. Les connexions fraudulentes a la xarxa van ser la causa de l'incendi, segons diversos testimonis.

 

 

Un edifici de Campclar, sense llum a causa d'un incendi al quadre elèctric

Eren les sis de la matinada del passat divendres quan les flames van comen√ßar a cremar el quadre el√®ctric d'un edifici ubicat al carrer Riu Llobregat, al barri de Campclar, a Tarragona. Es tracta dels reconeguts ¬ęblocs blaus¬Ľ, concretament a l'escala n√ļmero quatre. 

 

Els Bombers de la Generalitat es van despla√ßar fins al lloc amb una dotaci√≥ i van tardar aproximadament una hora a apagar el foc. Per tal d'assegurar-se que els bombers no corrien cap risc, un t√®cnic d'Endesa va ser alertat perqu√® tall√©s l'electricitat. El resultat va ser un quadre el√®ctric completament desfet i una desconnexi√≥ obligada de la xarxa. 

 

Imatge dels anomenats ¬ęBlocs Blaus¬Ľ de Campclar, on es va produir l'incendi la setmana passada. | Google Maps

 

Connexions fraudulentes i set dies sense electricitat

Una setmana despr√©s dels fets l'edifici segueix desconnectat de la xarxa el√®ctrica. Aquesta setmana, els ve√Įns van trucar un t√®cnic perqu√® revis√©s el quadre el√®ctric i torn√©s la llum a l'edifici, per√≤ no va ser possible. Per tant, ja fa set dies que les 18 fam√≠lies del bloc, moltes amb fills menors d'edat, no poden escalfar l'aigua o encendre la televisi√≥. 

 

¬ęEl problema √©s que dels 18 habitatges almenys quatre estan ocupant il¬∑legalment i es connecten de manera fraudulenta a la xarxa el√®ctrica. S√≥n aquestes connexions les que van provocar l'incendi¬Ľ, denuncia una ve√Įna, que prefereix mantenir l'anonimat per por a repres√†lies. De fet, fins i tot creuen que les flames podrien haver-se originat a causa d'una sobrec√†rrega de la xarxa, produ√Įda per plantacions de marihuana 'indoor'. 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris