NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El programa 'Enginy' presenta quatre projectes empresarials per millorar els parcs temàtics

Proposen antenes a les atraccions per gestionar el temps d'espera o una aplicació per fer l'entrada i sortida dels hotels virtualment
El programa 'Enginy' ha conclòs amb la presentació dels quatre projectes proposats pels emprenedors | Diputació de Tarragona

 

La primera edició del projecte ‘Enginy, un programa d’emprenedoria especialitzat en parcs temàtics i liderat per la Diputació de Tarragona, ha presentat quatre projectes empresarials per millorar el sector. Els 12 emprenedors que han participat en el programa, que s’ha acabat aquest dimecres, han proposat una aplicació mòbil que permet realitzar l'entrada i la sortida a l'hotel de forma virtual; la instal·lació de domòtica als hotels per millorar el benestar del visitant i afavorir l'estalvi energètic; la creació de polseres i la instal·lació d'antenes localitzades a les atraccions per gestionar el temps d'espera; i una aplicació a través de la qual el client pot consultar la carta, fer comandes i pagar als restaurants.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El projecte s'emmarca en el Programa Catalunya Emprèn de la Generalitat i compta amb la participació del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci i Autoocupació i amb la col·laboració de PortAventura World. El Projecte Enginy ha posat a l'abast dels participants 150 hores de formació especialitzada i 70 hores de tutories amb l'objectiu d'estimular la creació d'empreses i d'aquesta manera generar noves oportunitats de negoci en aquest sector estratègic.

 

En l'acte de cloenda, celebrat a la sala Santiago Costa del Palau de la Diputació, han participat el diputat de Recursos Humans, Ocupació i Emprenedoria, Joan Josep Malràs; el director d'Autoocupació, Guillem Arís; el responsable del Laboratori d'Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya, Jordi Calabuig; i el director de Recursos Humans de PortAventura World, Albert Sanantón. A més, durant aquest acte s'ha fet una xerrada realitzada per Oriol Bes, el director de la preacceleradora de startups Founder Institute, 'Innovant amb startups'.

PortAventura World ha col·laborat en aquest projecte encarat als parcs temàtics | Cedida

 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris