Enrique Gómez al programa 'Saber y Ganar'

Enrique Gómez, el professor tarragoní que acaba de batre un rècord a la televisió

Gómez va donar classes a l'Institut Campclar

Enrique Gómez, antic professor de filosofia a l'Institut Campclar, ha assolit una fita històrica en un dels programes més prestigiosos de la televisió pública espanyola: El concurs de divulgació històrica i cultural, 'Saber y Ganar'. Gómez ha arribat a les 100 edicions prenent part, com a concursant, al programa conduït pel presentador Jordi Hurtado. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

El perfil de Twitter de La 2, el segon canal de la televisió pública espanyola, ha celebrat l'èxit amb la següent piulada: «Enrique Gómez ha arribat als 100 programes. No només és supermagnífic, sinó també centenari. Enhorabona! Per a celebrar-ho com es mereix, hem preparat un especial amb proves dels seus temes preferits». La piulada s'ha fet viral amb 186 'M'agrada' i 15 repiulades, algunes d'elles d'antics alumnes de Gómez a l'Institut de Campclar

Talent tarragoní a la televisió pública

Enrique Gómez no ha sigut l'únic nom tarragoní vinculat amb grans programes de la televisió pública espanyola. A inicis d'any, Albert Cruz, un xiquet de 10 anys de Castelvell del Camp, va saltar a la fama amb el seu pas per 'MasterChef Junior', l'edició infantil de l'exitós 'talent show culinari'. Cruz es va fer ràpidament popular a les xarxes perquè en el seu vídeo de presentació, previ al primer programa de la setena edició de 'MasterChef Junior', es va declarar fan de l'actor còmic espanyol Paco Martínez Soria. 


Comentaris