NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Les entrades amb descompte per al REC 2018 ja estan a la venda

Els diversos abonaments a preu reduït es podran adquirir fins al 17 de novembre
Les entrades amb descompte ja estan disponibles a diversos establiments de la ciutat | Festival REC

 

 

Les entrades anticipades a preu reduït per a l’edició 2018 del REC, el Festival Internacional de Cinema de Tarragona, ja estan a la venda. Des d’avui dimecres, 7 de novembre, i fins al dissabte dia 17, els tiquets es podran adquirir als següents punts de venda: Shiva Music, al carrer Còs del Bou número 15; El Lloro, al carrer Governador González número 18, i al Cafè Restaurant la Cantonada, situat al carrer Fortuny número 23.

 

Els abonaments amb descompte d’enguany tenen un preu de 12 euros (tres pel·lícules), 18 euros (cinc pel·lícules) i 25 euros (vuit pel·lícules). Després del 17 de novembre, un cop passi la promoció, només es podran adquirir els abonaments de cinc films, per 25 euros.

 

El REC ofereix descomptes per a usuaris del Carnet Jove i socis del Club TR3SC

Durant el festival es vendran entrades de sessions individuals a 6 euros, i els usuaris del Carnet Jove i els socis del Club TR3SC tindran un descompte d’un euro per entrada. Alhora, les sessions familiars tindran un preu de 6 euros, que inclourà l’entrada d’un adult i un infant.

 

Més enllà dels punts de venda físics situats als diferents establiments de la ciutat, les entrades per al REC 2018 també es podran comprar a la web Atrápalo, tot i que, ara per ara, encara no hi són disponibles. Els espectadors, a més, podran adquirir els seus tiquets el mateix dia de les projeccions, a taquilla, i fins mitja hora abans de l’inici de la pel·lícula.

 

 

Arriba la segona edició del concurs 'EngegaR / 48 hores'

Amb la voluntat de donar a conèixer el talent jove i cinematogràfic de la demarcació el REC convoca, per segon any consecutiu, el concurs 'EngegaR / 48 hores', tot un repte a contrarellotge. Els creadors que s’hi presentin hauran de filmar un curtmetratge amb el seu telèfon mòbil, editar-lo i entregar-lo en un termini de dos dies.

 

Des del festival, es lliurarà als participants una premissa, una espècie de disparador creatiu que marcarà, de maneres diverses i sorprenents, la dinàmica i el rumb del petit film. El 29 de novembre, a les tres de la tarda, es desvelarà el disparador, la proposició d’enguany, i els creadors hauran de lliurar les peces el dia 1 de desembre, a la mateixa hora.

 

L’endemà, 2 de desembre, dins de la programació del REC 2018, es mostrarà una selecció dels curts del concurs ‘EngegaR / 48 hores’ i un jurat conformat per diferents professionals i creadors de la ciutat determinarà el film guanyador. El premi, l’anomenat ‘Pack Fan’ del festival, que inclou la bossa del REC, la samarreta i vuit entrades per assistir a les projeccions.

 

Totes aquelles persones que vulguin participar en el concurs 'EngegaR / 48' ho poden fer a través de la web oficial del REC 2018.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris