Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Los Morancos: «Gaudim amb el que fem. La gent a Tarragona s'ho passarà molt bé»

Jorge i César Cadaval són uns dels germans més coneguts a l'Estat, i arriben aquest dissabte 21 de juliol a Tarragona amb el seu espectacle 'Antónimos 2' que ja han vist milers de persones
Els germans Cadaval fa més de quaranta anys que treballen junts. | TarragonaDigital.com

 

Els germans Cadaval, Jorge i César, passaran el proper dissabte 21 de juliol pel Palau de Congressos amb el seu espectacle 'Antónimos 2'. Més coneguts com Los Morancos, porten el seu bon rotllo a Tarragona a través del seu darrer xou que arriba avalat per una bona crítica i, el més important, omplint setmana rere setmana els teatres i sales pels quals ha passat. De fet, segons explica a TarragonaDigital.com Jorge Cadaval, tant a Madrid com a Barcelona «ha estat l'espectacle més vist la majoria de cops, només darrere de El Rey León». 

 

Amb aquestes xifres a la mà sembla impossible poder perdre's l'oportunitat de veure al costat de casa 'Antónimos 2', on durant gairebé dues hores arrancaran rialles a tots els presents. Les entrades, que oscil·len entre els 36 i els 48 euros, es poden comprar a la mateixa taquilla o per Internet clicant en aquest enllaç. A partir de les 22.00 hores el duet sevillà farà un repàs als últims èxits musicals que han arrassat al seu canal de Youtube amb temes com 'Mangando' o 'La Pelotera', però també hi haurà lloc per als clàssics com són Omaita i Antonia, Jose Antonio 'El del taco'.

 

El Youtube ha estat una nova i bona plataforma per a ells. | TarragonaDigital.com

 

Tota una vida junts

L'humor de Los Morancos és d'aquells que no caduca mai, i que traspassa generacions. De fet el públic al qual va destinat 'Antónimos 2' és familiar. Avis, pares, fills i néts,...,«A Tarragona tothom s'ho passarà molt bé» assegura Cadaval. Les rialles estan assegurades, però el primer dubte que sorgeix és el títol del xou: 'Antónimos'. Precisament aquesta parella ha mostrat durant la seva llarguíssima carrera una gran sintonia, com és possible que per definir el seu espectacle utilitzin la paraula 'antònim'? «César i jo (Jorge) som molt diferents, per això té aquest nom l'espectacle. Encara que coincidim en moltes coses, i de fet portem quaranta anys treballant junts en el món de l'espectacle, pensem molt diferent». 

 

Sembla difícil de creure que dues persones que porten colze a colze professionalment durant molts anys, i tota una vida units per la sang, puguin tenir diferències però precisament aquesta forma diferent de pensar és el que fa que es compaginin tan bé l'un amb l'altre. Tot i aquests caràcters gairebé oposats, Cadaval assegura que també «coincidim en moltes coses», i una d'elles és la passió amb el que fan, que es transmet al públic.

 

Los Morancos: 40 anys d'energia i humor

«Gaudim molt amb el que fem, estem il·lusionats amb la nostra feina i tenim un gran respecte per la gent que paga per veure'ns a l'escenari» assegura Jorge Cadaval. I és que 40 anys de vida professional conjunta es diuen ràpid, però són moltíssims anys. Quin és el secret per aguantar? «Passar-s'ho molt bé fent el que fem i no perdre la il·lusió. És per això que aguantem, i treballem moltíssim. Això la gent ho veu i és el motiu que vinguin tantíssim públic a veure'ns». I ells són feliços de veure que el seu esforç sempre ha tingut recompensa: «Estem encantats amb l'afecte que sempre hem rebut de la gent».

 

A l'espectacle també hi prendran part els clàssics personatges. | TarragonaDigital.com

 

Tot i comptar amb una llarga trajectòria professional, els germans Cadaval han sabut adaptar-se als nous temps i, de fet, el seu canal a Youtube és una de les eines que més els està funcionant avui en dia. «És una eina fantàstica i ens encanta» explica Jorge Cadaval. Compten ja amb més de 400.000 seguidors, que no paren de créixer ara també gràcies a un nou públic al qual estan captivant amb el seu humor que traspassa fronteres, i és que asseguren que cada cop tenen més subscriptors sudamericans i mexicans, entre altres.

 

L'humor per viure

No és el primer cop que passen per Tarragona, però sí que és la primera vegada que porten 'Antónimos 2', el qual el defineixen com «un xou molt divertit, on la gent hi trobarà humor i crítica social de tot el que passa al país». Cadaval avança a TarragonaDigital.com que a Tarragona parlaran sobre les darreres notícies més importants, per exemple les que fan referència a Carles Puigdemont i a l'escàndol amb el rei emèrit Joan Carles.

 

'Antónimos 2' arriba a les seves darreres etapes després d'haver triomfat a Barcelona, Madrid i per tot l'Estat, però Los Morancos no en tenen prou i tenen molts projectes en marxa i també per al futur: «Estem començant una pel·lícula, també una minisèrie, estem ja a punt per estrenar el nou xou 'Más de 40' en què fem un recopilatori i un recordatori de tots aquests anys, seguirem 'a tope' amb el canal a Youtube,...».

 

Energia per parar un tren, en definitiva, i sempre amb humor. «L'humor és necessari i importantíssim, és una cosa fantàstica. Fins i tot els metges diuen que és bo per al cor riure's, i és que riure és bo per a tot: per a l'estat d'ànim d'una persona, per afrontar la vida amb positivisme i bon rotllo». Parlant amb ells, pots palpar que realment aquesta energia és positiva, i encara tenen corda per estona, «per quaranta anys més. Som incansables!».

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris