Tanca l'Eroski del Parc Central, però obre un Esclat

El supermercat passa a ser Esclat a mitjans de setembre i tancarà després de 21 anys a Tarragona
Eroski al Parc Central | Google

 

El supermercat Eroski del Parc Central tanca les seves portes el pròxim 12 de setembre, després de 21 anys a Tarragona. Malgrat això, continuarà havent un supermercat, que es dirà Esclat, de la companyia Bonpreu, encara que de moment no es té constància de la seva apertura. A conseüència del tancament, Eroski farà una liquidació dels productes fins al 12 de setembre, la qual cosa pot comportar grans ofertes pels ciutadans de Tarragona a partir d'ara i fins a mitjans del mes de setembre.
 
El propietari de l'Eroski ha venut el local a Bonpreu, un immoble que té 3.000 metres quadrats de botiga sense comptar amb les oficines i els magatzems. La decisió l'ha pres el propietari, que haurà considerat que l'oferta s'ajustava a les seves demandes. 

 

Bonpreu mantindrà els treballadors de l'Eroski al Parc Central de Tarragona

D'aquesta manera, està previst que el Parc Central compti amb el nou supermercat Esclat abans que acabi aquest any 2018, possiblement per Nadal, encara que està tot a l'aire a hores d'ara i es vol anar amb calma en una operació que s'ha confirmat fa molt poc temps. 
 
Una bona notícia pels treballadors es que la companyia Bonpreu manté als més de 50 treballadors que té Eroski, assegurant-li les condicions que tenien amb aquesta empresa. Tot un alleujament pels treballadors, als quals no els hi afectarà el tancament ni el canvi d'empresa, segons el Diari. Tota una alegria pels empleats, que veuen com no hauran de buscar una nova feina amb només un mes d'antelació i que mantenen les seves condicions, com si res passés. 
 
Eroski té la necessitat de vendre tot el seu stock des d'avui fins al 12 de setembre i les ofertes es faran notar al supermercat del Parc Central. Cal destacar que a Tarragona ja només quedarà un Eroski, que és el d'Amposta. Hi havia dos a tota la província però en tancar aquest el pròxim setembre, ja només n'hi haurà un. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris