GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Alumnes de l'escola l'Arrabassada recolliran plàstics i residus de la platja aquest diumenge

El centre treballa en un projecte transversal sobre la sostenibilitat

Alumnes, famílies i voluntaris de l'entorn de l'escola Arrabassada han organitzat aquest diumenge al matí una trobada per netejar i recollir plàstics, residus i brossa de la platja que dona nom al seu centre. El centre està treballant en un projecte sobre sostenibilitat i consciència ambiental i ha creat una iniciativa nova per tal de mantenir net l'entorn de l'Arrabassada.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Els alumnes i les famílies es trobaran a la platja a les 10.30 hores de diumenge, i la jornada de voluntariat de neteja s'allargarà fins les 12.00 hores, aproximadament. Els assistents hauran de portar guants i una bossa de la brossa, i la convocatòria és oberta a qualsevol ciutadà amb voluntat de sumar-se a la causa ecologista al litoral de la ciutat.