Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

L'Escola Sant Pau no va celebrar el festival de fi de curs al Camp de Mart

El seu director diu que l'Ajuntament va justificar problemes tècnics, però la consellera ha dit aquesta setmana que l'auditori està en bon estat
L'auditori del Camp de Mart en una imatge d'arxiu | TarragonaDigital.com

 

El Col·legi Sant Pau Apòstol celebra cada any el festival de fi de curs al Camp de Mart de Tarragona. Aquest curs, però, van haver de canviar aquest espai pel Palau de Congressos, la qual cosa va generar incomoditats pels docents. El seu director, Pablo Muñoz, assegura a TarragonaDigital.com que el motiu que l'Ajuntament va al·legar va ser «problemes tècnics». 

El Camp de Mart, polèmica pel seu estat

«Ens van dir que no era possible fer-ho al Camp de Mart per problemes tècnics-administratius», explica. I diu que els van parlar del pla d'autoprotecció. Seria aquest, segons el director de l'Escola, el motiu pel qual van haver de renunciar a aquest espai. L'Ajuntament no ha volgut respondre a aquest diari sobre els motius pels quals van denegar a l'escola fer el festival al Camp de Mart. 

 

Si bé és cert que el festival es va fer el 21 de juny, un dia abans de l'inici dels Jocs Mediterranis, tampoc queda clar si el motiu és aquest o un altre, donat que l'estat del Camp de Mart ha aixecat polèmica. Segons va informar la consellera de cultura, Begoña Floria, aquesta setmana, el Camp de Mart es troba vell però en bon estat i s'hi poden dur a terme activitats de forma normal. 

 

 

 

 

L'anomenat pla d'autoprotecció és quelcom, segons va explicar Floria, necessari però no obligatori i que, tot i que ells l'han volgut posar en marxa, en principi no tenir-lo no hauria d'impedir poder dur a terme activitats en aquest espai. «El Camp de Mart està vellet però no cau, es poden desenvolupar activitats», va dir la consellera en aquell moment. Que va anunciar que en els pròxims tres anys es realitzarien obres de millora per valor de 600.000 euros. 

 

El director de l'escola de Tarragona diu que no anar al Camp de Mart és incòmode

Pels professors i responsables de l'Escola no poder realitzar el festival en aquest espai suposa moltes incomoditats. Tal com explica el director, això implica haver de traslladar 225 nenes d'infantil fins a un punt molt més llunyà. El  Camp de Mart, en canvi, queda al costat de l'Escola i facilita les coses. També facilita els assajos, que si no, no es poden dur a terme. 

 

«Moure'ns d'allí és una dificultat logística afegida», diu Muñoz que espera que el curs vinent es pugui realitzar el festival a aquest espai com fins ara havia sigut habitual. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES: 

La reforma del Camp de Mart costarà més de mig milió d'euros

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris