NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Esgotades les invitacions per a la Festa dels Súpers a Tarragona

Les entrades per assistir a la Festa dels Súpers On Tour s'han acabat en menys d'una hora des que han sortit a la venda
La família del Club Super3 ha esgotat totes les invitacions a la Festa dels Súpers On Tour | CCMA

 

Aquest dilluns, 5 de novembre, s'han posat a disposició de tothom les invitacions gratuïtes per assistir a la Festa dels Súpers On Tour de Tarragona, que se celebra a la Tarragona Arena Plaça el pròxim dissabte 17 de novembre. A les 10 del matí han sortit i, en menys d'una hora, s'han esgotat la totalitat de les entrades. Els que han estat més ràpids i puntuals, en el moment d'agafar les entrades, podran assistir a la 22a edició de la Festa dels Súpers, que aquest any, recorre diferents punts de Catalunya.

 

La festa del canal Super3 omplirà la Tarraco Arena Plaça

Tarragona serà la segona parada de la Festa dels Súpers On Tour, esdeveniment que va començar el passat 27 d'octubre amb l'inici de gira al Palau Sant Jordi de Barcelona. Així doncs, el 17 de novembre, la TAP estarà plena de gom a gom després d'esgotar-se la totalitat de les invitacions per la festa en menys d'una hora aquest dilluns.

 

En Fluski, l'Àlex, la Nenúfar o la Matoll estaran presents a la TAP i desembarcaran a Tarragona amb el Supercreuer del Karaoke i baixaran del vaixell per fer les delícies de nens i nenes, pares i mares, en un espectacle que comptarà amb dues sessions, de matí i tarda, les quals s'han venut totes les localitats.

 

A més, per poder gaudir de la Festa dels Súpers, no feia falta ser súper, i per fer la reserva, només era necessari el DNI d'una persona adulta. En aquest sentit, només podia reservar un total de quatre invitacions de localitats numerades. 

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris