GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Espai Kesse de Tarragona obrirà una planta més amb dues sales d'assaig

L'Ajuntament de Tarragona ha licitat els treballs d'obra de l'espai per un preu de 50.000 euros, que inclouen també la renovació de la climatització i la millora de la connexió a Internet
Les obres permetran obrir al públic la quarta planta de l'Espai Jove Kesse. | TarragonaDigital

 

L'Espai Jove Kesse de Tarragona guanyarà una planta més gràcies a les obres de renovació contractades per l'Ajuntament de Tarragona. Es tracta del quart pis de l'edifici, que a hores d'ara només serveix de magatzem. S'habilitarà i s'hi crearan dues aules d'assaig, una de les quals es podria utilitzar per fer-hi petites representacions. D'altra banda, es renovarà tota la climatització i es millorarà la connexió a Internet. Les obres començaran el primer trimestre de 2019, s'allargaran durant dos mesos i costaran al voltant d'uns 50.000 euros. 

 

Les instal·lacions de l'Espai Kesse són «antigues», per aquest motiu, des de la regidoria de Joventut —gestora de l'espai— s'ha demanat l'arranjament. En aquest lloc s'hi realitzen diferents activitats lúdiques, educatives i culturals al llarg de l'any, dirigides sobretot a la joventut tarragonina. Es tracta, de fet, de l'equipament central del Servei Municipal que dirigeix aquesta àrea. 

 

La quarta planta, ara magatzem, s'obrirà al públic

L'obertura al públic de la quarta planta de l'Espai Kesse, ara magatzem, és un dels principals objectius de les obres. S'hi instal·larà un aparell de climatització per conductes i es posarà parquet a les dues sales més grans i al despatx. D'altra banda, també s'instal·laran dotze punts de xarxa informàtica. 

 

Aquestes dues sales estaran destinades a projectes culturals. «S'hi podrà assajar i és possible que una de les dues sales serveixi per fer-hi representacions de petit format», informaven fonts municipals. La sala més gran té 14 metres de llargada i gairebé 6 metre d'amplada. L'altra sala, un pel més petita, té 12 metres de llargada i 4 d'amplada. 

 

Es renovarà la climatització i la connexió a Internet de tot l'edifici

A més d'obrir la quarta planta, a l'Espai Jove Kesse es renovarà el sistema de climatització i es millorarà la connexió a Internet de tot l'edifici. També s'instal·laran 30 noves finestres d'alumini. Aquesta renovació del conjunt servirà per millorar les condicions actuals de l'edifici, que compta amb una connexió a Internet «fluixa» i «problemes de climatització» en totes les plantes.

 

Les obres hauran d'acabar en dos mesos. Ara, s'ha obert la licitació i les empreses interessades podran presentar les seves ofertes fins al 7 de desembre. Si el calendari es respecta, les obres haurien d'acabar el mes de març o abril de l'any vinent.