Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Los Morancos 'antònims' arriben a Tarragona

«Gaudim molt amb el que fem, estem il·lusionats amb la nostra feina i tenim un gran respecte per la gent que paga per veure'ns a l'escenari»

 

Los Morancos porten el seu espectacle a Tarragona. | TarragonaDigital.com

 

Los Morancos  –el duet humorístic format pels germans César i Jorge Cadaval– arriben el proper dissabte 21 de juliol al Palau de Congressos de Tarragona amb el seu espectacle 'Antónimos 2'. Un muntatge còmic en què, per damunt de tot, es riuen de si mateixos. L’obra de teatre, amb la qual han tingut un gran èxit a Madrid i Barcelona, pretén condensar els 30 anys d’aquests còmics de Triana en la professió. «Gaudim molt amb el que fem, estem il·lusionats amb la nostra feina i tenim un gran respecte per la gent que paga per veure'ns a l'escenari» assegura Jorge Cadaval.

 

El nou xou demostra al públic que l'harmonia en la convivència també és possible encara que tinguem criteris o opinions diferents. A més, ens presentaran una visió molt particular de la nostra realitat política i social i una posada en escena interactiva que no deixarà indiferent a ningú. «L'humor és necessari i importantíssim, és una cosa fantàstica. Fins i tot els metges diuen que és bo per al cor riure's, i és que riure és bo per a tot: per a l'estat d'ànim d'una persona, per afrontar la vida amb positivisme i bon rotllo» afirmen els germans. 

 

L'humor dels germans Cadaval ressonarà per aquest equipament tarragoní a partir de les 22.00 hores, i els assistents podran escoltar els últims èxits musicals de YouTube del duo sevillà, perquè és la banda sonora d'aquesta nova proposta teatral. La més pura essència d'aquest duet en un espectacle que vol tornar a aplegar un gran nombre de públic, com ja va fer en la seva darrera obra, 'En Positivo', la qual van veure més de 400.000 espectadors. 

 

De fet, segons explica a TarragonaDigital.com Jorge Cadaval, el xou 'Antónimos 2' tant a Madrid com a Barcelona «ha estat l'espectacle més vist la majoria de cops, només darrere de El Rey León». Amb aquestes xifres sembla impossible perdre's l'oportunitat de veure el xou. 

 

Entrades a la venta 

Encara sou a temps per veure els germans de Triana en directe i passar dues hores de molt bon rollo amb el nou espectacle 'Antónimos 2' i no parar de riure. Podeu comprar les entrades a la mateixa taquilla o per Internet clicant en aquest enllaç. Els preus de les entrades oscil·la dels 36 als 48 euros. 

  

 

 

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris