Es busquen famílies de la demarcació de Tarragona per a rodar un espot publicitari

L'agència de contractació artística Making Of busca famílies, parelles i persones joves disposades a participar en el rodatge d'un anunci publicitari
L'agència Making Of busca famílies, parelles i persones joves per participar en un rodatge publicitari | Cedida
 

L'agència de contractació artística Making Of Agency, que busca, selecciona i contracta actors i treballadors per a projectes artístics arreu d'Espanya, està buscant una família resident a la regió de Tarragona per a rodar un anunci publicitari. Si mai heu somiat ser una família d'anunci de televisió, pot ser que aquesta sigui l'oportunitat que esperàveu.

A través de Facebook, l'agència ha fet l'anunci i ha detallat les peticions per a la selecció. Es busca una família real, amb un pare i una mare d'entre 40 i 55 anys i fills d'entre 16 i 19, que estiguin disponibles el pròxim dijous 18 de juny per al rodatge de l'espot. Les famílies interessades poden escriure a l'adreça de correu electrònic de l'agència amb l'assumpte «Família Tarragona» per a rebre més informació.

  

Han d'enviar fotografies actuals de la família, les dades dels familiars (nom i cognoms, data de naixement i lloc de residència) i el telèfon de contacte. A més, l'agència demana que el document d'identitat estigui en regla i que cada membre tingui un número d'afiliació a la Seguretat Social propi per autoritzar la feina.

També es busquen nois i noies i parelles de fins a 65 anys

No tan sols es busquen famílies completes, ja que aquest dilluns mateix, l'agència Making Of també va anunciar que busca nois i noies d'entre 16 i 18 anys i parelles reals d'entre 40 i 65 anys que també resideixin a la regió de Tarragona. Per a contactar-hi, també cal enviar un missatge a l'adreça electrònica amb els assumptes, respectivament, «Noi/noia Tarragona» i «Parella Tarragona», i donant tota la informació.

"Pau Ricomà fa balanç del seu primer any com alcalde de Tarragona" "Novetats destacades per una actuació urbanística llargament esperada a Tarragona"