Evacuen 60 persones en un incendi al carrer Mallorca de Tarragona

Els fets han succeït a l'aparcament de l'empresa Carbonell Figueras S.A.
L'incendi ha succeït en l'aparcament del carrer Mallorca 22 de Tarragona | Google Maps

 

Gran ensurt en el número 22 del carrer Mallorca de Tarragona. Un incendi en l'aparcament d'aquest edifici, concretament, de l'empresa Carbonell Figueras S.A. ha obligat als Bombers de la Generalitat a evacuar 60 veïns al carrer. Segons ha informat Bombers a TarragonaDigital, les flames s'han originat en una sala on hi havia equipament informàtic de l'empresa. 

 

El servei d'emergències ha rebut l'avís quan faltaven pocs minuts per a l'una del migdia i han estat tres dotacions dels Bombers les que han treballat per extingir les flames. Al voltant de 20 minuts han tardat a apagar el foc que afectava en aquest incident i, després han apagat el foc i han ventilat l'immoble. 

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.