NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Fans de Dani Martín dormen sota la pluja a l'espera del concert d'aquesta nit a la TAP

Alguns dels fans que han fet nit al costat de la Tarraco Arena Plaça per veure Dani Martín. | TarragonaDigital

 

Un fan vertader suporta tota classe de situacions climatològiques per poder veure el seu ídol. Així ho han demostrat la desena de persones que, aquesta passada nit, han dormit al carrer en tendes de campanya per poder veure des de primera fila el cantant madrileny Dani Martín. L'exlíder del Canto del Loco actuarà aquesta nit a la Tarraco Arena Plaça. Matalassos unflables, neveres, menjar, però també paraigües i mantes són els accessoris que han hagut de portar els fans per poder esperar en les millors condicions. Molts d'ells, romanen a les portes de la TAP des de fa més de 24 hores.

Dormir sota la pluja per veure a Dani Martín a primera fila

Alguns dels fans que han arribat a Tarragona per gaudir del concert de Dani Martín han fet nit al costat de la TAP amb tendes de campanya. Dormir al carrer no és fàcil, i menys quan la pluja fa acte de presència. Tot i això, les ganes de poder veure l'excantant del Canto del Loco des de primera fila han superat les inclemències meteorològiques

 

El Miguel, la Purpu i el Cristian han plantat les seves tendes a la porta de taquilles de la TAP. Vénen des de Barcelona i Lorca, i subratllen que són «autèntics fans» del cantant. «Ja ens coneix, perquè les cares de primera fila són sempre les mateixes», explicaven a les portes de l'antiga plaça de braus. Tots tres fa catorze anys que segueixen a Martín, encara que admeten que «som més dle Canto del Loco». Per això, esperen gaudir del concert d'aquesta nit, emmarcat en una gira que, asseguren, «és molt Canto del Loco i menys Dani Martín»

 

L'Adrià i la Montse, de Terrassa, també han fet nit al carrer a l'espera del concert d'aquest vespre. Són parella, expliquen que «hem dormit molt bé» i desitgen que arribi l'hora del concert perquè «el Dani ens agrada molt». 

 

Els fans de Dani Martín esperant a les portes de la TAP. | TarragonaDigital

 

El de Tarragona, un concert amb canvi de data

El concert de Dani Martín, emmarcat en la seva gira "Grandes éxitos y pequeños fracasos", s'hauria d'haver celebrat el passat 15 de setembre. Les obres que s'estaven realitzant a la TAP, però, van impedir que el cantant madrileny actués a la ciutat. Amb 5.000 entrades venudes, el concert es va traslladar a aquest divendres, 19 d'octubre.

 

Després de visitar la ciutat, Martín es desplaçarà fins a Corunya i, tot seguit, fins a Bilbao. De fet, aquestes dues ciutats i Tarragona són les últimes que el cantant madrileny trepitjarà abans de tancar la gira a la seva localitat natal.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris