Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La FEHT i Turisme de Tarragona es promocionaran conjuntament

Les dues entitats han signat un acord de col·laboració
Inmaculada Rodríguez, consellera de Turisme de Tarragona, i Marta Álvarez, gerent de la FEHT, durant la signatura de l'acord. | Cedida.

 

La Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona (PMTT) uniran esforços amb la intenció de ser més efectius en la promoció del turisme a Tarragona. Marta Álvarez, gerent de la FEHT, i Inmaculada Rodríguez, consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, han signat un acord de col·laboració que ha de posar les bases del conveni. L'objectiu principal és aconseguir un espai d'entesa entre els diferents estaments públics i empreses privades que beneficiï la promoció i l'atracció de turistes a la ciutat.

 

Per una banda, Marta Álvarez explica que amb aquest acord «pretenem generar les sinergies necessàries perquè Tarragona s'integri en les estructures de decisió turística de la Costa Daurada i que hi aporti el seu model turístic cultural per incrementar les opcions de desestacionalització del territori». Per l'altra banda, Inmaculada Rodríguez considera que, més enllà de les primeres accions de col·laboració que s'engegaran properament, «volem iniciar un camí conjunt per potenciar els esforços de les dues institucions en la promoció, per tal d'enfortir el sector turístic».

 

Des de les dues entitats destaquen que l'acord permet col·laborar en qualsevol activitat que serveixi per la promoció turística del territori, com ara famtrips, presstrips, presentacions a professionals, jornades o workshops. I més concretament, el conveni inclou el repartiment físic de la informació turística relacionada amb el Patrimoni Mundial de Tarragona a tots els establiments associats a la FEHT —com ara hotels, càmpings, apartaments i agències de viatges—. A més, els hotels de l'Associació hotelera Salou-Cambrils-La Pineda disposaran de flyers promocionals a les seves recepcions.

 

També s'inclourà informació de Tarragona a la revista Daurada Magazine 2018, una publicació de més de 100 pàgines que inclou l'oferta d'activitats turístiques de la zona i que es troba a totes les habitacions dels allotjaments associats a la FEHT. Finalment, el Patronat de Municipal de Turisme de Tarragona col·laborarà en la newsletter setmanal de la FEHT i podrà fer arribar les seves propostes i campanyes als associats de l'entitat turística.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris