NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

MINUT A MINUT

🔴🚶‍♂️ La Marxa per la Llibertat entra l'AP-7 des del Vendrell

ÚLTIMA HORA

❗ Centenars de manifestants bloquegen les vies del tren a Reus

S'obren les inscripcions per treballar de monitor al Parc de Nadal de Tarragona

El Palau de Congressos acollirà un any més aquest espai d'oci per als més petits de la ciutat
S'obren les inscripcions per treballar de monitor al Parc de Nadal de Tarragona | Josep Martí

 

 

El pròxim 22 d'octubre i fins al 5 de novembre, el Club dels Tarraconins iniciarà el procés de selecció de personal per treballar al Parc de Nadal 2018. Els seleccionats seran els monitors de les nombroses activitats que un any més acollirà el Palau de Congressos de la ciutat.

 

Els requisits per a formar part del procés selectiu són ser major d'edat, estar en possessió del Títol Oficial de Monitor de Lleure i disposar del Certificat negatiu de delictes sexuals. A partir d'aquests criteris es farà una primera preselecció que es publicarà durant la setmana del 12 de novembre.

 

D'entre els preseleccionats se citaran els candidats per tal de realitzar una entrevista definitiva que permetrà escollir els monitors que conformaran l'equip del Parc de Nadal 2018 i que conjuntament es repartiran les tasques i les activitats a desenvolupar.

 

Aquesta nova edició del Parc de Nadal 2018 obrirà les seves portes el 27 de desembre d'enguany i les tancarà el 4 de gener del 2019, amb l'excepció de la nit del 31 de desembre i el matí de l'1 de gener, que lògicament, restarà tancat. D'altra banda, els seleccionats per esdevenir els monitors del Parc de Nadal, hauran de fer sessions de formació prèvies a l'obertura oficial del recinte.

 

Per tal d'obtenir més informació sobre el procés de selecció, el Club dels Tarraconins ha posat el correu electrònic 'club@tarraconins.cat' a disposició.

 

El nou Esclat de Parc Central busca treballadors

El pròxim 14 de novembre, la cadena de supermercats Bonpreu obre el seu primer hipermercat al centre de Tarragona i cerca treballadors. El nou Esclat està buscant entre 20 i 30 treballadors que se sumaran als prop de 50 treballadors que ja tenia Eroski en aquest supermercat emblemàtic del Parc Central.

 

Tot aquell interessat en formar part del nou hipermercat ha d'enviar el seu currículum a través de la pàgina web de Bonpreu, a la secció 'Treballa amb nosaltres'.

 

L'Esclat del Parc Central obrirà el 14 de novembre i busca treballadors | Laia Solanellas

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris