Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

La Feria de Abril de Bonavista s'inaugura la setmana vinent

Tal com va avançar TarragonaDigital, s'allargarà durant deu dies i comptarà amb un total de sis casetes de diverses entitats
Imatge de la Feria de Abril de l'any passat, que ja va comptar amb les casetes individuals. | Gerard Martí

 

La Feria de Abril de Bonavista, a Tarragona, s'inaugurarà divendres de la setmana vinent, dia 26 d'abril. L'esdeveniment, tal com va avançar TarragonaDigital, s'allargarà durant deu dies —el doble que en anys anteriors— i comptarà amb sis casetes de diverses entitats. En la presentació oficial de la Feria de Abril, celebrada aquest dimarts al matí, també s'ha mostrat el cartell d'aquesta edició, obra de Carme Romeu. Hi apareixen cinc 'bailaoras' amb un castell al fons, «un símbol de la unió entre els pobles», ha dit la regidora de Relacions Ciutadanes i presidenta d'ESPIMSA, Elvira Ferrando. 

 

 

La Feria de Abril de Bonavista «uneix i cohesiona les cultures»

La Feria de Abril del barri tarragoní de Bonavista començarà el pròxim 26 d'abril a les 20.00 hores. L'esdeveniment s'allargarà fins al dia 5 de maig i vol consolidar el recuperat format de les casetes individuals, que es va perdre amb motiu de la crisi econòmica i va tornar l'any passat. Hi haurà sis casetes formades per set entitats diferents, com l'AV Bonavista, la Casa de Andalucía, el Racing i la Cultural Bonavista o l'Acadèmia Gastronòmica. 

 

«És una demostració de la cohesió cultural. Tarragona té un lligam molt especial amb Bonavista i durant alguns dies el barri serà el centre de la ciutat», ha dit Elvira Ferrando. La presidenta de la Casa de Andalucía de Tarragona y Provincia, Charo García, també ha recalcat que l'esdeveniment és una «trobada de totes les cultures». 

El cartell de la Feria de Abril uneix les sevillanes i els castells

El cartell d'aquesta edició de la Feria de Abril s'ha presentat avui al matí. És obra de Carme Romeu, membre de la Casa de Andalucía, i té l'objectiu de plasmar la unió entre cultures. Les protagonistes son cinc gitanes d'esquenes vestides de sevillanes. Entre les dues dones del centre, s'hi pot veure un castell, símbol de la cultura catalana. «És una clara demostració de la unió entre els pobles», ha coincidit a dir Elvira Ferrando. La Feria de Abril tancarà el 5 de maig després de 10 dies d'activitat cultural i gastronòmica a preus populars. 

 

El cartell de la Feria de Abril ha estat obra de Carme Romeu i mostra la unió entre cultures. | Carme Romeu

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris