NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Una ferida lleu en enfonsar-se el sostre de la cuina del seu pis a Tarragona

Els Bombers han rebut l'avís a les 18.38 hores de la tarda
S'ha enfonsat el fals sostre de la cuina de l'edifici del carrer Nou de Sant Pau, número 6 | Google Maps

 

Durant la tarda d'avui dimecres, 29 d'agost, una part d'un sostre d'un habitatge situat a la part baixa de Tarragona s'ha enfonsat. A conseqüència d'aquest incident, la propietària del pis ha resultat ferida lleu amb un cop al cap, segons han informat els Bombers a TarragonaDigital. Fins al lloc de l'incident, s'hi han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, a més de la Guàrdia Urbana de Tarragona i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

 

Li cau al cap el fals sostre de la cuina i resulta ferida 

Quan passaven vuit minuts de dos quarts de set de la tarda, el fals sostre de canyís de la cuina d'un habitatge de la part baixa de Tarragona, concretament, al carrer Nou de Sant Pau, ha cedit. En aquell moment, la propietària del pis, estava en aquesta part del domicili i, a causa de l'incident, ha rebut un cop al cap. En la primera avaluació, la dona ha tingut el diagnòstic de ferida lleu.

 

En aquest sentit, la dona no podrà passar la nit al seu domicili i l'Ajuntament de Tarragona s'encarregarà de reallotjar a la propietària de l'habitatge a un hotel o a casa de familiars.

 

L'arquitecte municipal revisarà els desperfectes demà dijous, 30 d'agost

Amb motiu d'aquesta incidència, s'ha trucat a l'arquitecte municipal, perquè revises l'estructura de l'edifici de tres plantes, ja que podria tenir més desperfectes. Tanmateix, també s'han revisat els immobles del costat, per qüestions de seguretat, però no han quedat afectats.

 

D'aquesta manera, demà dijous, 30 d'agost, l'arquitecte municipal revisarà tota l'estructura per saber els motius que han portat a cedir el fals sostre de la cuina d'aquest edifici.

 

Tres despreniments a Tarragona en tan sols quatre dies

A banda de l'incident d'aquesta tarda, entre el passat divendres, dia 24 d'agost i el dilluns, dia 27, els Bombers de la Generalitat van haver d'actuar per culpa de tres despreniments de façana. El primer va ser divendres al número 21 de l'avinguda Prat de la Riba, al voltant de les set de la tarda. Els Bombers es van traslladar fins al lloc dels fets, van analitzar la situació i va fer els treballs necessaris per sanejar l'estructura.

 

Els altres dos despreniments es van produir el dilluns, dia 27 d'agost. En plena matinada, una altra dotació dels Bombers va haver de dirigir-se al número 16 del carrer Reial per resoldre un despreniment, del qual els veïns havien avisat. No hi ha haver ferits i, resolt l'incident, els Bombers van posar punt final a la tasca. 

 

Per últim, de nou a l'avinguda Prat de la Riba, es van desprendre una petita part de la façana d'un edifici quan faltaven pocs minuts per a un quart d'una del migdia. La Guàrdia Urbana de Tarragona va alertar els Bombers que un fragment de la façana del número 26 d'aquesta cèntrica avinguda havia caigut a la via, afortunadament sense causar ferits. Els Bombers van haver de pujar amb escales de mà fins al vuitè pis, per a dur a terme les tasques de sanejament. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris