Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

Un ferit per saltar des de les roques a la platja del Miracle de Tarragona

Un noi jove va ser atès per la Creu Roja després de fer-se ferides en saltar a l'aigua des d'una zona perillosa

Ahir dijous, 19 de juliol, un jove que estava saltant des d'una zona de roques a la platja del Miracle de Tarragona, va resultar ferit. El noi va rebre assistència mèdica per part de la Creu Roja, però no era gaire greu. A més, el jove que es va ferir i els altres nois que saltaven amb ell van ser denunciats per la Guàrdia Urbana per infringir la llei municipal de convivència cívica i ús d'espais públics.

 

El jove ferit saltava d'una zona perillosa a la platja del Miracle

Els joves que estaven saltant des d'unes roques a la platja del Miracle, concretament ho feien des de la zona del Fortí de la Reina, un lloc rocós a la platja tarragonina. A més, aquest lloc té bastant afluència entre els joves que busquen zones altes per saltar al mar.

 

En aquest cas, els joves van ser alertats que el que estaven fent era perillós, a més d'estar prohibit pel risc que comporten aquests salts i més en una zona on hi ha tantes roques que pot provocar incidents d'aquest tipus.

 

Segons informacions de Creu Roja, un dels joves que va saltar i, finalment, va resultar ferit i, posteriorment, la Creu Roja va anar fins a la zona amb l'embarcació pneumàtica i es va donar assistència mèdica al noi, però la ferida no era gaire greu.

 

A més, es va activar la Guàrdia Urbana de Tarragona, els quals havien rebut l'avís de la Creu Roja, i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques, que van anar fins a la platja del Miracle.

 

Els joves van ser denunciats per incomplir la normativa municipal

Els quatre joves que estaven saltant a l'aigua des de les roques a la platja del Miracle van ser denunciats per la Guàrdia Urbana, en incomplir la llei municipal de convivència cívica i ús d'espais públics.

 

En aquest sentit, se'ls hi va demanar la documentació i, posteriorment, obrir un expedient sancionador per infringir la normativa. Així doncs, els joves expedientats poden rebre una multa de fins a 800 euros per desobeir les ordres dels responsables de salvament a la platja del Miracle.

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris