NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

La plaça Corsini acollirà la Festa de Cap d'Any de Tarragona

Serà entre les onze de la nit i les dues de la matinada i el mateix dia 31, a les dotze del migdia, passejarà per Tarragona l'Home dels Nassos, que compleix 50 anys
 

Per primera vegada, l'Ajuntament de Tarragona es farà càrrec de la Festa de Cap d'Any. Tindrà lloc a la plaça Corsini de la ciutat i durarà tres hores, entre les onze de la nit i les dues de la matinada. L'atractiu de la celebració serà el toc de les campanades des del carilló del Mercat Central, que s'acompanyarà d'un 'mapping' i d'un concurs dirigit als més petits de la casa. Unes hores abans, l'Home dels Nassos, que té tants nassos com dies té l'any, passejarà per la ciutat en el seu 50 aniversari. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

El cap d'Any a la plaça Corsini de Tarragona

A partir de les 23.00 hores del 31 de desembre, la plaça Corsini de Tarragona acollirà la festa «Tots a plaça! Hola 2019!». Serà la festa per celebrar l'arribada del nou any organitzada per l'Ajuntament i que està dirigida als més petits de la casa. L'esdeveniment és el primer d'aquestes característiques que se celebrarà a la ciutat. 

 

Per primera vegada, menjar-se el raïm amb el toc de les campanades serà possible a la plaça Corsini. És gràcies al carilló del Mercat Central, que farà sonar els quarts, les dotze campanades i, posteriorment, sortirà a donar la benvinguda al 2019 als tarragonins. Pocs minuts abans de les 00.00 hores, l'Home dels Nassos apareixerà projectat a la façana del Mercat. Després dels raïms, sonarà una selecció musical fins les dues de la matinada. 

 

Concurs i "mapping" a la façana del Mercat Central

Abans de les campanades, a partir de les 23.30 hores, un actor i una actriu de la companyia Toc de Gresca, Teatre de Carrer faran acte de presència a la plaça Corsini. S'ubicaran sota el carilló i reptaran als assistents a respondre 14 preguntes. Els més petits hauran de ser els més ràpids en respondre les preguntes. Si la canalla aconsegueix respondre correctament les preguntes, es projectarà el "mapping" a la façana del Mercat. 

 

La duració del "mapping" serà inferior a deu minuts i tractarà quatre àmbits: l'economia circular, les quatre estacions de l'any, la cuina i el reciclatge de residus. Tota la festa es podrà veure en directe per TAC 12. 

 

L'Home dels Nassos complirà 50 anys el 31 de desembre. | Laura Rodríguez

 

L'Home dels Nassos compleix 50 anys

El dia 31 de desembre a les dotze del migdia, l'Home dels Nassos farà la seva tradicional passejada pels carrers de Tarragona. Aquest 2018, però, el personatge que amb tants nassos com dies té l'any, té quelcom més a celebrar: compleix 50 anys. Per commemorar-ho, s'ha instal·lat al davant del Mercat Central una imatge de l'Home dels Nassos de tres metres d'alçada perquè la gent s'hi faci fotografies. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris