EN DIRECTE

⚠️🌧 Talls de carreteres, inundacions i estralls arreu en l’últim dia del Glòria

Tarragona presenta amb una festa la Conselleria de Nova Ciutadania

S'ha celebrat el vespre d'aquest dissabte a la Casa Canals de la ciutat
L'alcalde Ricomà ha presidit l'acte festiu d'aquest dissabte a la Casa Canals. | TarragonaDigital.com

 

La Conselleria de Nova Ciutadania de l'Ajuntament de Tarragona s’ha presentat oficialment aquest dissabte, dia 7 de setembre, a la tarda, en un acte públic que s'ha dut a terme a Casa Canals. La festa ha estat presidida per l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i les actuacions musicals de sis formacions han estat el plat fort de la jornada, en què la gastronomia de diferents països d’arreu del món també ha tingut un paper important.

 

Ricomà subratlla la «diversitat» com a valor positiu del seu govern

En els discursos que han obert l’acte, l’alcalde Ricomà ha remarcat que «és tan ciutadà de Tarragona aquella persona que porta sis generacions a la ciutat com aquell que només hi viu des de fa sis setmanes». En aquest sentit, l’alcalde ha argumentat que l’equip de govern «treballarà per fer visible la diversitat com a valor positiu i, al mateix temps, ajudarà a que les persones que vinguin de fora puguin prendre part activa en la vida social i cultural de la ciutat».

 

Les actuacions musicals de sis formacions han estat el plat fort de la jornada. | TarragonaDigital.com

 

Per la seva banda, la consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas (ERC), ha destacat la voluntat de tractar les persones migrades «com un fet social, no com una problemàtica política com s’ha fet tradicionalment», posant l’èmfasi en un «enfocament basat en la interculturalitat». Així mateix Varas ha recalcat que la nova conselleria també desenvoluparà polítiques adreçades a les persones tarragonines que actualment viuen a altres països.