NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

Demanen set anys i mig de presó per apunyalar a un menor a Tarragona

Els fets van passar durant el novembre de 2016 a la plaça dels Carros
Un major d'edat va apunyalar un menor a la plaça dels Carros de Tarragona | Google Maps.

 

La Fiscalia provincial demana set anys i mig de presó per l'home acusat d'intentar matar a un menor d'edat a la plaça dels Carros de Tarragona. Els fets es remunten el novembre de 2016, quan un marroquí de 19 anys va clavar un ganivet al menor, de la mateixa nacionalitat, a la ciutat. D'altra banda, el major d'edat també va ser atacat i tenia set ferides per diferents parts del cos. El pròxim 23 de gener es realitzarà el judici per aquest cas, a la secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona. 

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Apunyalen a un menor d'edat a Tarragona

La plaça dels Carros de Tarragona va ser l'escenari d'un apunyalament d'un menor d'edat. Els fets, concretament, van passar el 3 de novembre de 2016, quan el processat, va apunyalar un jove. El major d'edat també presentava ferides d'arma blanca en diverses parts del cos, així com en la mandíbula, mans o orella, entre d'altres.

 

Després de la baralla amb arma blanca entre tots dos, el menor, de 16 anys, va fugir deixant ferit a terra al processat. En arribar a casa, van avisar a una ambulància, ja que tenia una ferida que li arribava fins al pulmó, pel qual va ser traslladat ràpidament a l'Hospital Joan XXIII. 

 

La Fiscalia demana set anys i mig de presó per l'home que va apunyalar el menor | Google Maps

 

 

D'altra banda, el major d'edat, de 19 anys, va ser traslladat fins a l'Hospital de Santa Tecla, per ser curat de les ferides que li havia causat el jove. Després d'això, va ser portat fins a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Campclar. Amb antecedents policials i penals per delictes contra el patrimoni i després de passar pel jutjat de guàrdia, es va decretar presó preventiva, comunicada i sense fiança. 

 

En aquest sentit, al processat, se li demanen un total de set anys i mig de presó per l'apunyalament. A més, durant 17 anys i mig no podrà estar a menys de 300 metres de la víctima i tampoc es podrà comunicar amb ella per qualsevol mitjà. El pròxim 23 de gener, se celebrarà el judici a la Secció Segona de l'Audiència Provincial  de Tarragona.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris