La Fundació Catalunya Cultura, a la cerca de projectes per impulsar a Tarragona

El programa 'Impulsa Cultura' ofereix un any d'acompanyament a projectes culturals
Una imatge de la sessió de presentació del programa Impulsa Cultura que s'ha fet aquest dijous al matí a l'Espai Turisme de Tarragona. | Gerard Recasens

 

Aquest dijous, 21 de març, ha tingut lloc a l'Espai Turisme del carrer Major de Tarragona una sessió informativa de la Fundació Catalunya Cultura, una entitat privada de mecenatge cultural que es troba a la cerca de projectes relacionats amb qualsevol àmbit de la cultura perquè puguin accedir al seu programa d'impuls econòmic. La Fundació, integrada per una desena d'empreses patrones, ofereix un any d'acompanyament empresarial per enfortir diversos projectes arreu del país.

 

L'objectiu, contribuir a l'estabilitat del negoci, la seva comunicació, finançament i gestió de l'equip

Representants de diversos projectes culturals, com ara el Festival Minipop, el REC o empreses de l'àmbit de la gestió cultural han assistit aquest dijous a la reunió informativa, on la Fundació ha explicat que qui vulgui optar a formar part del programa s'ha d'inscriure fins el proper 5 d'abril.

 

«Acollim cada any 30 projectes i una de les normes és que hi hagi presència de Tarragona, Lleida i Girona de manera obligatòria, per arribar a tot arreu del país», han explicat responsables de la Fundació. Qui aconsegueix entrar al programa, obté un any d'assessorament gratuït per al seu projecte per tal de reforçar-lo des d'un punt de vista empresarial, «en quatre àmbits: el model de negoci, el màrqueting i la comunicació, el finançament privat i el lideratge i la gestió de l'equip».

 

«Un pont entre l'empresa i la cultura»

Des de la Fundació Catalunya Cultura han explicat que «fem la funció de pont entre els projectes culturals i les empreses». «Ajudem els projectes a saber com vendre's als privats; i alhora fem pedagogia en les empreses perquè apostin per la cultura», han explicat. A banda dels projectes que avui han estat a la cita, les inscripcions estan obertes a qualsevol idea al web de la Fundació.

 

També et pot interessar