Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

La Generalitat obrirà l'any que ve a Tarragona el primer centre de recerca vinculat a la FP

El Complex Educatiu acollirà el primer Centre de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement (CRITC) de Catalunya
Els consellers d'Educació i Treball, Bargalló i El Homrani, durant la visita d'aquest dimecres a Tarragona | TarragonaDigital.com

La Generalitat obrirà el curs vinent a Tarragona el primer centre de recerca vinculat a la Formació Professional (FP) de Catalunya. Així ho han anunciat aquest dimecres, 15 de maig, els consellers d'Educació i Treball de l'executiu català, Josep Bargalló i Chakir El Homrani, en la seva visita institucional al Complex Educatiu tarragoní. La nova institució, el Centre de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement (CRITC), vol potenciar la investigació vinculada a aquesta branca de l'educació catalana.

 

 

Els consellers han avançat que el nou centre, pioner, tindrà una relació molt estreta amb l'Institut Pere Martell i l'Institut Cal·lípolis, dos dels punts de referència més consolidats a la FP tarragonina i amb qui compartirà instal·lacions. L'objectiu és crear sinergies que vinculin la formació amb la inserció al món laboral, i no està prevista la nostrucció de cap edifici nou per fer front al repte que suposa. El CRITC, a més, funcionarà amb personal que ja forma part del Departament d'Educació i no requerirà de la contractació d'un nou equip de treball.

 

La creació del CRITC no requerirà de la construcció de nous edificis ni instal·lacions a Tarragona

El nou Centre de Recerca, Innovació i Transferència de Coneixement augmentarà l'ús actual de les instal·lacions del Complex Educatiu de Tarragona, a l'entrada de Sant Pere i Sant Pau. El fet que hagin acudit de manera conjunta la conselleria d'Educació i la de Treball reforça la voluntat del projecte d'esdevenir un nexe comú entre totes dues branques, i entendre la primera com una palanca cap a la segona. En aquest cas, agafa força l'aposta per la Formació Professional a Catalunya, en general, i a Tarragona en particular.

 

També et pot interessar

📍 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil les notícies de Tarragona. És gratis!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris