NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

ATENCIÓ

El CDR convoca noves mobilitzacions a Tarragona avui i demà

Global Talke invertirà 14 MEUR en un nou centre i crearà 25 nous llocs de treball a Tarragona

L'empresa proveïdora de serveis logístics construirà un nou centre al polígon Riuclar
L'empresa ofereix serveis d'envasat i emmagatzematge. | Gobal Spedition

 

L'empresa proveïdora de serveis logístics Global Talke S.L. construirà unes noves instal·lacions a Tarragona, concretament a una parcel·la del polígon Riuclar amb una inversió de 14.000 milions d'euros i la creació de 25 nous llocs de treball. Segons ha informat l'Institut Català del Sol (Incasòl), que és el propietari dels terrenys on pretén instal·lar-se l'empresa, les dues parts ja han signat el contracte d'arres d'una parcel·la que té més de 38.000 metres quadrats. 

 

Es crearan 25 nous llocs de treball

Global Talke té previst invertir fins a 14 milions d'euros en la construcció d'aquest nou centre. La construcció de les naus es durà a terme en dues fases i està previst que es puguin crear fins a 25 nous llocs de treball. La companyia, que té la seu a Tarragona, actualment és una de les principals proveïdores de serveis logístics de tot l'Estat espanyol. 

 

L'empresa Global Talke S.L. va ser fundada l'any 2005  com a conseqüència de la fusió d'esforços entre l'empresa de transport en cisterna Global Spedition i l'empresa logística alemanya Alfred Talke. Es dedica a la manipulació i envasat de mercaderies; al transport en camió cisterna de mercaderies a granel, sigui en pols, en gra o en líquid; al paletitzat i al seu empaquetat. A més, la companyia també ofereix transport a les empreses vinculades al sector químic. De fet, l'empresa assegura ser especialista en logística química

 

Més de 25 localitzacions arreu del món

Actualment el grup disposa d'una flota de més de 1.000 camions cisterna i contenidors, 1.270 camions i contenidors a granel, 260.000 metres quadrats d'espai d'emmagatzematge i 320 sils. Global Talke té més de 25 localitzacions arreu del món, amb 10 sucursals a l'Estat, 10 a Alemanya, 3 a Bèlgica, 2 a Aràbia Saudita i també està present als Països Baixos, Rússia, Xina o els Estats Units. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris