Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

FOTOS

Santa Tecla 2019: les imatges de 37a Mostra de Folklore Viu

Gonzalo Boye, advocat de Puigdemont, clourà el IV Congrés de l'Advocacia a Tarragona

La trobada reunirà a advocats mediàtics com Cristóbal Martell, defensor del cas Messi, i Jordi Pina, defensor del cas Palau
L’expresident Carles Puigdemont i l’advocat Gonzalo Boye a Brussel·les aquest setembre. | TarragonaDigital.com

 

El Palau de Congressos de Tarragona acollirà, dijous i divendres 26 i 27 de setembre, el IV Congrés de l'Advocacia Catalana. Es tracta d'una cimera impulsada pel Consell de l'Advocacia Catalana i que reunirà a Tarragona a noms tan mediàtics com els de Gonzalo Boye, advocat de Carles Puigdemont i el raper Valònyc; Cristóbal Martell, defensor de Leo Messi en el cas del jugador del Barça quan va ser denunciat per Hisenda; i Jordi Pina, defensor de Jordi Montull al cas Palau i actual vicedegà del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona.

 

El Congrés, tal com explica Julio Naveira, president del Consell, tindrà com a eix central «el dret a defensa» i cercarà «arribar a conclusions que no tan sols ens permetin aprovar la nova normativa de l'advocacia catalana, sinó també posar de manifest la importància del Consell de l’Advocacia Catalana, tant pel que fa a la funció social de l’advocacia com per al correcte  desenvolupament de la nostra professió».

 

Programa del IV Congrés de l'Advocacia Catalana

Les jornades s'iniciaran dijous, 27 de setembre, amb una entrevista inaugural moderada per la periodista Laura Solé i que comptarà amb les intervencions dels esmentats Cristóbal Martell i Jordi Pina. El tema de la xerrada serà «Mass media, veredicte anticipat?» i pretén «exposar i analitzar com afecta el Dret de Defensa la pressió social i mediàtica tant a l'advocat com al client».

 

Així mateix, Boye intervindrà en l'entrevista de cloenda per parlar sobre «llibertat d'expressió i ideològica, com afecta el dret europeu a la defensa d'aquests drets». L'acompanyaran Josep Manuel Silva, advocat, periodista i professor universitari, i la professora de Dret Civil de la Universitat de Barcelona, i membre de l'associació Llibertats, Chantal Moll de Alba.

 

Entre ambdues entrevistes, hi haurà tallers i col·loquis de caràcter més tècnic i jurídic. Les dues jornades es duran a terme al Palau de Congressos de Tarragona i l'objectiu d'aquest, recuperant paraules de Naveira, és «treure, entre tots, les conclusions que considerem necessàries per a poder fer-les arribar a qui correspongui, amb l'objectiu que puguin ser incorporades en la Llei orgànica de defensa, que actualment es troba en la seva tramitació parlamentària».

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris