NOVETAT

Totes les notícies del tsunami democràtic gratis al teu mòbil

El govern nomena al primer secretari del PSC d'Amposta com a cap de Costes

Antoni Espanya és el nou responsable a Tarragona del servei de Costes del Ministeri per la Transició Ecològica
D'esquerra a dreta, Antoni Espanya, nou cap de Costes, i Joan Sabaté, subdelegat del govern espanyol a Tarragona | TarragonaDigital.com

 

El govern espanyol continua fent canvis a l'estructura administrativa a Tarragona quatre mesos després del triomf de la moció de censura contra l'anterior executiu del Partit Popular. Aquest cop la renovació s'ha dut a terme al servei provincial de Costes, un dels ens estatals amb major dotació pressupostària a Tarragona

 

El govern, i el seu subdelegat a Tarragona, el tortosí Joan Sabaté, han apostat, per ocupar el càrrec de cap de Costes, pel primer secretari del partit socialista d'Amposta, Antoni Espanya Forcadell. La tria arriba quan queden vuit mesos per les pròximes eleccions municipals. 

 

Espanya, funcionari del grup A de la Generalitat de Catalunya, i portaveu del PSC al consistori d'Amposta fins a l'any 2015, ha manifestat públicament que «fins a l'any 2003, any del primer govern catalanista i d'esquerres, la discrepància pública per part d'un treballador de l'administració, o de qualsevol persona amb lligams amb ella era motiu de represàlia sistemàtica. Podria explicar molts casos d'un nivell de misèria incomprensible amb el context actual». 

 

Així mateix, el nou màxim responsable, entre altres, dels projectes de passeigs marítims pendents arreu del litoral tarragoní, va definir al Partit Popular com «els hereus dels culpables de l'empresonament i/o assassinats dels avantpassats socialistes que van lluitar a la Guerra Civil». 

 

«Responsable d'ús públic al Parc Natural del Delta»

El currículum d'Antoni Espanya, facilitat per la subdelegació del govern espanyol, és el següent: «llicenciat en Ciències Biològiques per la Universitat de Barcelona i funcionari de la Generalitat de Catalunya, des de juny de 1988».

 

A més a més, Espanya també ha sigut «responsable d'ús públic al Parc Natural del Delta de l'Ebre coordinant els serveis turístics i educatius del Delta de l'Ebre amb els del Parc Natural. De 2004 a 2011 va ser director territorial del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya a les comarques de l'Ebre. Fins a 2018, va desenvolupar tasques de director de la Reserva de Caça de l'Encanyissada i Zones de Caça Controlada de l'illa de Buda, Badia del Fangar i el Garxal en els serveis territorials del Departament d'Agricultura».

 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris