ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Gran ambient al passeig del Miracle de Tarragona el primer cap de setmana després de la inauguració

El sol i les bones temperatures han permès als tarragonins i tarragonines gaudir com mai de la façana marítima de la ciutat
Avui diumenge, 24 de febrer, el passeig del Miracle s'ha omplert de passejants | Port de Tarragona

 

 

Un diumenge radiant d’hivern, amb sol i bones temperatures, no es pot deixar pas escapar. Avui, 24 de febrer, els tarragonins i les tarragonines han pogut gaudir com mai de la façana marítima de la ciutat i, a l’hora del vermut, han omplert de gom a gom el nou passeig del Miracle.

 

Inaugurat divendres, 22 de febrer, amb un concorregut acte ple de personalitats municipals, catalanes i portuàries, la nova zona de vianants a tocar del mar ha viscut avui el seu primer diumenge de plenitud.

 

 

 

El 'balconet' del Mediterrani, un dels principals atractius

Voreres més amples, carrils bici, una vegetació incipient, preparada per a créixer, i el nou —i criticat per alguns— ‘balconet’ del Mediterrani són els principals atractius d’una infraestructura que, juntament amb la cèlebre passarel·la que supera les vies, volen obrir la ciutat al mar.

 

Les obres del passeig, impulsades i assumides des del Port de Tarragona, amb una inversió de gairebé un milió d’euros, configuren un espai d’uns 700 metres que uneix el Port Esportiu amb l’extrem nord de la platja del Miracle.

 

«Quan el Port i la ciutat van de la mà, hi sortim guanyant»

Durant la seva inauguració, l’actual president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset, va destacar que «hem aconseguit lligar la nostra ciutat amb el nostre quilòmetre zero: l’Escullera». El dirigent portuari, alhora, també va apuntar que «quan el Port i la ciutat van de la mà, tots hi sortim guanyant».

 

L’alcalde Ballesteros, en una mena de bateig, va explicar divendres que «hem decidit posar-li el nom de passeig del Miracle». «Aquest passeig ha estat més de quaranta anys sense que ningú el toqués i, de fet, ni tan sols tenia nom», va apuntar el batlle.

 

«Tarragona és una ciutat de mar»

Per la seva part, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, també va celebrar les sinergies entre l’Autoritat Portuària i l’Ajuntament, cap al benefici global de la ciutat. «Tarragona és una ciutat de mar, i hem de seguir treballant més i millor per aconseguir una connexió total entre Port i ciutat, i completar el front marítim». I va afegir, «agraeixo molt ser en un acte com aquest, després d’uns dies molt intensos i complexos», en referència al judici als líders independentistes.

 

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris