Els guanyadors dels suposats cupons falsos de l'ONCE de Tarragona comencen a cobrar el premi

L'inspector encarregat de pagar el premi assegura que no es tracta de cap estafa

Els premiats amb el número de l’ONCE venut per un jove discapacitat als voltants del Parc Central de Tarragona ja han trobat la manera de cobrar el premi. La setmana passada diversos mitjans es feien ressò de la notícia d’un possible cas de frau, ja que algunes persones havien estat premiades amb 100 euros per uns cupons de l’ONCE venuts per l’Associació de Discapacitats de la Comunitat Valenciana, però no trobaven la manera de contactar amb el venedor ni l’entitat per cobrar el premi. Als telèfons impresos als cupons, no contestava ningú, i el venedor en qüestió s’havia esfumat.

 

Un total de cinc persones van resultar premiades amb 100 euros en el sorteig del passat 24 de desembre, amb el número 1.460. Segons apunta el ‘Diari Més’, dues d’aquestes persones ja han pogut cobrar el premi. Joaquim Pagés, l’inspector encarregat de pagar els premis dels cupons de l’Associació de Discapacitats de la Comunitat Valenciana ha explicat que un error en la impressió dels bitllets és el motiu pel qual els números de telèfon són erronis. Pel que fa al venedor, resulta que està de baixa i no tornarà fins d’aquí a uns dies.

 

Pagés lamenta la situació en què aquestes persones guanyadores s’han trobat i ha afirmat en declaracions al citat mitjà que «no vol deixar ningú sense cobrar el seu premi». Assegura que en cap cas es tracta d’un frau i que les tres persones guanyadores que encara no han cobrat poden trucar al telèfon 657 968 358 per poder-lo cobrar. Finalment, l’inspector vol agrair la col·laboració d’aquelles persones que ajuden a l’associació comprant els cupons de loteria, i els anima que continuïn fent-ho, ja que ho fan de manera totalment legal.